Selvkærlighed 💗

Selvkærlighed 💗 er at favne og elske vores guddommelige feminine 👸og maskuline 🤴 energier inde i os.

Vi er alle sammen både feminine og maskuline energier ✨, men ofte er der en af energierne, som vi undertrykker i vores indre liv. Og så forsøger vi at kompensere for den manglende energi i os selv ved at finde den i en partner. Vi vil så gerne, at den anden part giver os det, som vi undertrykker og ikke ser i os selv 😥.

Men ønsker vi ægte kærlighed i vores liv, så begynder det med, at vi ser, favner og elsker, at vi selv både er feminine og maskuline energier ✨. Når vi opdager og elsker, at vi både er feminine og maskuline energier, og vi forstår at navigere i disse energier, så sker der mirakler i vores liv 💜✨.

Der sker mirakler i vores liv, da vi ser styrkerne i de to energier både inde i os selv og udenfor os selv. Og vi forstår på et meget dybt plan at være i den intuitive, omsorgsfulde, modtagende og feminine 👸 energi, når der er brug for det, og vi forstår at være i den logiske, handlende, givende og maskuline 🤴 energi, når vi har brug for det. Det er denne skønne dans, som vi skal lære at danse både inde i os selv og udenfor os selv 💃🕺

Så slip dansen løs 💃🕺 og begynd at elske både din maskuline 🤴 og feminine energier 👸

Når du lærer at danse og flyde med dine energier, så vil du opleve, at livet er kærlighed 💗. Og du vil opdage, at der er kærlighed overalt 🌟.

Rigtig god og kærlig weekend 💗