Når du lærer at tage kærligt lederskab i dit liv, finder du stille og roligt tilbage til din unikke kerne – din unikke vibration. Alt er energi og vibration, så når du finder tilbage til din unikke kerne, så begynder du at tiltrække det kærlige liv, som du længes efter. 

Lær kærligt lederskab

Jeg har lært at tage kærligt lederskab i mit eget liv, og jeg kan derfor lære dig det samme.

Jeg kan lære dig at forvandle ukærlige tanker, mønstre og overbevisninger til nogle, der er kærlige og sande for dig.  

Du kan have glæde af en kærligt leder, når: 

  • du vil lære at tage kærligt lederskab i dit liv
  • du vil lære at flytte fokus fra dit ydre liv til dit indre liv 
  • du vil lære at finde tilbage til den, som du er født til at være  
  • du vil lære at skabe det kærlige liv, som du længes efter
  • du vil lære at ændre tanker, mønstre og overbevisninger  
  • du vil lære at hæve din indre energivibration 

 

Jeg er en nærværende og kærlig leder, som støtter, lærer og og motiverer dig, så du lærer at tage kærligt lederskab i dit liv. 

“Livet selv er det mest vidunderlige eventyr”.

Af H. C. Andersen

peony

Længes du efter et kærligt liv?

Jeg ser livet som et eventyr, hvor vi alle er på udviklingsrejse for at lære at elske os selv ubetinget. Og når du giver dit indre liv kærlighed og opmærksomhed, så begynder du stille og roligt at lære at elske dig selv ubetinget. Når du elsker dig selv ubetinget, så bliver du tilgivende overfor dig selv, og det skaber kærlige forandringer i dit liv, og du begynder virkelig at leve. 

Du begynder at leve et lyst og kærligt liv, hvor du giver ud af din kærlighed på en sund måde. Og du opdager, at livet er fantastisk og med langt mere glæde, lys, flow, mening og kærlighed, end du nogensinde ville have troet. Og du opdager, at når du tager kærligt lederskab i dit liv, så begynder du at skabe det kærlige liv, som du længes efter.

Hvordan foregår en samtale?

Den foregår i lys og kærlig energi

1. Velkommen

Når du har en samtale med mig, så fortæller jeg kort om rammerne for samtalen, og jeg spørger dig om, hvad du forventer at opnå med samtalen. Hvad er din intention?
2. Samtalen
Du oplever med en samtale hos mig, at du bliver støttet og holdt, så du får det med fra samtalen, som du har brug for, og som du har sat en intention om. Du får også viden og erfaring med hjem, så du bliver klar til at tage dit næste skridt i kærligt lederskab.
3. Farvel
Vi runder samtalen af med at følge om på din intention. Og herefter siger vi farvel, og du er allerede godt i gang med at tage næste skridt i kærligt lederskab i dit liv

Er du klar til at lære kærligt lederskab?

Ja, du er klar, og du har fortjent at lære kærligt lederskab, så du skaber det kærlige liv, som du længes efter. Og det er muligt, når du giver dig selv lov. Book en tid, så du begynder at gå mod dit kærlige liv

Du er ved en ny begyndelse
Bliv ved med at gå fremad
og vær dig
Du er klar til at være dig
med alt, hvad du indeholder
Kærlighed og visdom
Du har styrke og mod
Vær dig - du er fantastisk

Charlotte