Det kan være et liv med glæde, farver, flow, lys og kærlighed. Det kan også være noget helt andet. Som intuitiv coach & rådgiver hjælper jeg dig med at få det godt, leve et kærligt liv og lytte til din intuition, så du kan skabe det liv, som du inderst inde drømmer om.

Intuitiv coaching & rådgivning:

Jeg er intuitiv coach & rådgiver, og jeg bruger min faglige viden, min erfaring og min intuition i mit arbejde.

Min intuition guider mig i mit arbejde, og jeg kan derfor hjælpe dig med at få det godt, leve et kærligt liv og se dit potentiale. Og jeg kan lære dig at lytte til din intuition, så du kan skabe det liv, som du inderst inde længes efter og drømmer om.

Som coach støtter jeg dig i personlig vækst ved at lytte og stille spørgsmål. Jeg bidrager som coach ved at skabe refleksion hos dig og støtte dig i at se og skabe flere handlemuligheder i dit liv.

Som rådgiver bruger jeg min viden fra min egen udviklingsrejse, uddannelser, kurser og bøger. Jeg bidrager som rådgiver ved at dele ud af min viden, så du får nye indsigter og ideer til din personlige rejse.  

Du kan bruge intuitiv coaching & rådgivning, når:

  • du har brug for at få troen på dig selv tilbage og øge dit selvværd
  • du står i en livskrise, og du har brug for omsorg og støtte
  • du har brug for at lære at være god ved dig selv og følge dit hjerte
  • du har brug for at blive guidet og få positiv støtte for at komme godt videre i dit liv
  • du har brug for at lære at lytte til din intuition, din indre stille stemme, din sjæl
  • du har brug for at finde din kærlige vej i livet, dit livs formål, dit kald
  • du har brug for at skabe en ny og skøn fremtid for dig
  • du har brug for eller lyst til at skabe det liv, som du inderst inde drømmer om

 

Jeg er en nærværende og lyttende intuitiv coach & rådgiver, og jeg støtter, inspirerer og motiverer dig der, hvor du er i dit liv.

Jeg har skabt gode rammer for intuitiv coaching & rådgivning her hos mig i Viborg, men det kan også foregå over telefon, Zoom, Skype eller FaceTime, hvis det passer dig bedre. Og det er også muligt at få intuitiv coaching & rådgivning på en gåtur i Viborg.

“Livet selv er det mest vidunderlige eventyr”.

Af H. C. Andersen

peony

Drømmer du om et lyst og kærligt liv?

Jeg ser livet som et eventyr, hvor vi alle er på udviklingsrejse for at lære at elske os selv ubetinget. For mange af os er det noget af en opdagelse, når det går op for os, at vi skal lære at elske os selv ubetinget, være tilgivende overfor os selv og give os selv tilstrækkelig næring og selvkærlighed.

Når vi lærer at give os selv så meget næring og selvkærlighed, at vores kop flyder over af kærlighed, så begynder vi virkelig at leve. Vi begynder at leve et lyst og kærligt liv, hvor vi giver ud af vores kærlighed på en sund måde. Og vi opdager, hvor storslået livet er, når vi giver vores indre lys og diamant lov til at skinne.

I takt med, at du lader din indre diamant skinne mere og mere, oplever du, at dit syn på dig selv og livet omkring dig forandrer sig. Du opdager, at dit liv bliver fantastisk og med langt mere glæde, lys, flow, mening og kærlighed, end du nogensinde ville have troet. Og du opdager, at når du tager personligt lederskab i dit liv, så kan du kan skabe det liv, som du virkelig drømmer om.

Hvordan foregår intuitiv coaching & rådgivning hos Pinkdiamant?

De store rejser og eventyr begynder med små skridt

1. Du er hovedpersonen i dit eventyr

Du er hovedpersonen, når du kommer hos mig, for det er dig og dit livs eventyr, som det handler om. Hos mig fortæller du om det, som du er optaget af, og som fylder i dit liv lige nu.
2. Dine skridt skal tilpasses dit eventyr
Med afsæt i det, som fylder hos dig, får du den hjælp, som du har brug for her og nu i dit liv. Du får også viden og ideer til at tage næste skridt i dit livs eventyr.
3. Bliv støttet i dit livs eventyr
Du bliver med mig som intuitiv coach & rådgiver støttet på din vej, så du har indsigter, modet og lysten til at tage næste skridt i dit livs eventyr.

Er du klar til næste skridt i dit livs eventyr?

Lad dig komme tættere på at få det godt, leve et kærligt liv og dine drømme allerede i dag ved at tage et lille skridt i dit livs eventyr. Med mig som intuitiv coach & rådgiver får du den hjælp, som du har brug for lige nu.

"Det hele drejer sig om at elske dig selv undervejs på din rejse uden at vente på, at din verden skal ændre sig i det ydre, for at du kan have det bedre med at være, hvor du er lige nu.
Det handler om at komme fri af begrænsninger og forhindringer, der står i vejen for, at du virkelig, virkelig kan elske dig selv og være din egen bedste ven."

Af Judith Belmont