For Pinkdiamant:

CVR: 42758124

Webstedsadresse er: https://pinkdiamant.dk/

Persondata

Her finder du informationer om, hvordan Pinkdiamant behandler de personlige oplysninger, som du indsender, når du kontakter mig via formularerne på hjemmesiden, sender mail, ringer eller er til individuel session hos mig.

Når du kontakter mig via formularer på webstedet, indsamles de data, som vises i formularerne og den benyttede IP-adresse.

Her er eksempler på data, som bliver registreret ved kontakt til Pinkdiamant:

  • Navn, e-mailadresse og telefonnummer.
  • Oplysninger, som du deler med Pinkdiamant via LinkedIn.
  • Personlige oplysninger, som deles ved de individuelle sessioner.

De indsamlede data registreres, for at jeg kan give den bedste personlige service og behandling, samt informere og komme i kontakt med kunder.

Opbevaring af persondata

De indsamlede persondata bliver behandlet og opbevaret fortroligt. Det betyder, at de indsamlede persondata bliver brugt til det formål, der er forudsat, og at Pinkdiamant ikke videregiver oplysningerne til personer eller virksomheder uden din tilladelse.

De personlige oplysninger opbevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Pinkdiamant makulerer de personlige oplysninger, som bliver noteret under de individuelle sessioner, når sessionsforløbet er afsluttet.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke persondata, som Pinkdiamant har registreret om dig. Og ønsker du at slette eller rette de registrerede oplysninger, så kan du kontakte Pinkdiamant.