Jeg er visionær leder, og jeg har lært at tage kærligt lederskab i mit liv. Jeg lever i dag et liv, hvor jeg følger min indre guidning. Det er et liv, hvor jeg har fundet tilbage til mig og min unikke kerne. I min unikke kerne er jeg glæde, lys og kærlighed. Og jeg er passioneret for at lære nyt og dele min viden & erfaring med andre og for kærligt lederskab. 

Visionær leder

Mit liv så anderledes ud i 2019

I sommeren 2019 tog mit liv en stor og uventet drejning, for her blev jeg skilt efter 30 års samliv.

Det var en hård omgang. Det føltes som om, at jeg var faldet dybt ned på en hård betonbund. Det gjorde ondt i min krop, og mit hjerte var som flået i stykker. Alt imens at jeg var fortabt i mit livs krise, var det som om en anden del af mig tog over og fortalte mig, at jeg ville komme styrket ud af denne krise, og det var min skønne sjæl.

Jeg lærte i denne periode at stole på min sjæl, for min sjæl hjalp mig hver gang til den hjælp, viden eller indsigt, som jeg havde brug for. I dag er jeg taknemmelig for dette vendepunkt i mit liv, hvor jeg virkelig begyndte at lytte til min sjæl og min indre guidning, for det blev vejen tilbage til mig og min unikke kerne. 

Min skilsmisse blev således begyndelsen på en kæmpe personlig transformation for mig. En transformation, der betød, at jeg i foråret 2021 kunne jeg mærke, at mit sjæl også ville have mig en anden vej jobmæssigt. Så jeg opsagde mit job som regnskabschef for 25 medarbejdere i en stor organisation, selvom det føltes meget usikkert. 

Det blev en svær periode i mit liv, hvor jeg ligesom ved min skilsmisse gik igennem sjælens mørke nat. Og nej, det varede ikke kun en nat. Det var en lang periode, hvor der blev healet sår og sorg, og jeg lavede meget indre arbejde. Jeg så verden med nye øjne, og det var i begyndelsen skræmmende, indtil jeg så gaven i mit nye blik. Det var som om, at jeg i denne periode af mit liv var sat i det, som jeg kalder “pit stop” af min sjæl og af livet. Og det var som om, at alt det, som jeg havde lært at gøre, ikke virkede længere. Jeg blev virkelig testet af livet.

Først senere fandt jeg ud af, at jeg i denne periode fik skrællet de mange falske lag af mig, og jeg blev “programmeret om” og opgraderet til højere bevidsthed, for at jeg kunne finde tilbage til mig og min unikke kerne. I dag er jeg taknemmelig for denne forvandling, for i min unikke kerne er jeg den energivibration, som er min, og som jeg er født med. Og her i min egen kærlige og unikke energivibration tiltrækker jeg det, som jeg elsker i livet.  

I dag er jeg glad og stolt over at jeg turde og forsat tør følge mit hjerte – min indre guidning. Og jeg elsker at dele ud af min megen viden & erfaring, så andre kan lære heraf. Og i min verden er det, når vi tager kærligt lederskab i vores liv, og vi flytter fokus til vores indre, at vi finder vejen tilbage til os selv og det kærlige liv, som vi længes efter.

Nogle gange, når det føles som om, at alt falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det hele er ved at finde sin rette plads.

peony

Fakta om mig

Her er lidt forskelligt om mig

 

Min karriere:

Jeg er uddannet cand.merc. med specialisering i økonomi og administration, og jeg har 11 års ledererfaring, hvoraf fire år var som regnskabschef for 25 medarbejdere i en stor organisation. Jeg brænder for personlig udvikling, udvikling af mennesker og lederskab, og jeg har en stor viden og erfaring på disse områder, og jeg holder af at dele denne med andre.

Efteruddannelse:

Min vigtigste efteruddannelse er, at jeg har valgt at leve et liv, hvor jeg følger min sjæl, min indre guidning. Og den indsigt, der kommer herfra, er den vigtigste indsigt, som nogen kan lære. Herudover har jeg i 2021 taget en uddannelse i coaching og konflikthåndtering fra Erhvervsakademi Aarhus og et amerikansk kursus i personligt lederskab hos Dr. Claire Zammit. Jeg har i 2021 også taget Reiki healing 1. grad hos Marianne Kaufmann. I 2022-2023 har jeg taget forskellige kortere kurser, da jeg holder af at lære nyt.

Interesser:

Jeg brænder for personlig udvikling, kærligt lederskab og for at skabe en kærlig verden. Jeg holder af samtaler med andre og samskabelse. Og jeg holder af at læse bøger, farverige blomster, krystaller og at indrette med kig til feng shui. Jeg holder af at bruge numerologi, tarotkort og astrologi til at få nye indsigter om mig, andre og verden. Jeg holder med andre ord af at lære nyt og dele min viden & erfaring med andre, så de skaber et kærligt liv.

Jeg holder af at dele ud af min viden og erfaring, og jeg kan lære dig at tage kærligt lederskab, så du begynder at skabe det kærlige liv, som du længes efter.