Jeg er en visionær og passioneret sjæl, der har lært at tage kærligt lederskab i mit eget liv. Jeg lever i dag et liv, hvor jeg følger min indre guidning. Det er et liv, hvor jeg har fundet tilbage til mig og min unikke kerne. Og jeg holder af at lære nyt, personlig udvikling og dele min viden & erfaring med andre. 

Visionær leder

Mit liv så anderledes ud i 2019

I sommeren 2019 tog mit liv en stor og uventet drejning, for her blev jeg skilt efter 30 års samliv.

Det var en hård omgang at blive skilt. Det gjorde ondt i min krop, og mit hjerte var som flået i stykker. Alt imens at jeg var fortabt i mit livs krise, var det som om en anden del af mig tog over og fortalte mig, at jeg ville komme styrket ud af denne krise, og det var min skønne sjæl.

Jeg lærte i denne periode at stole på min sjæl, for min sjæl hjalp mig hver gang til den hjælp, viden eller indsigt, som jeg havde brug for. I dag er jeg taknemmelig for dette vendepunkt i mit liv, hvor jeg virkelig begyndte at lytte til min sjæl og min indre guidning, for det blev vejen tilbage til mig og min unikke kerne. 

Min skilsmisse blev således begyndelsen på en kæmpe personlig transformation for mig. En transformation, der betød, at jeg i foråret 2021 kunne jeg mærke, at mit sjæl også ville have mig en anden vej jobmæssigt. Så jeg opsagde mit job som regnskabschef for 25 medarbejdere, selvom det føltes meget usikkert. 

Det blev en svær periode i mit liv, hvor jeg ligesom ved min skilsmisse gik igennem sjælens mørke nat. Og nej, det varede ikke kun en nat. Det var en lang periode, hvor der blev healet og lavet meget indre arbejde. Det var en periode, hvor jeg begyndte at justere mit liv, og jeg lavede en stor investering i mig selv via efteruddannelse, kurser og megen personlig udvikling. 

Først senere gik det op for mig, at jeg i denne periode virkelig havde lært at være kærlig leder for mig selv. Og jeg her fik skrællet de mange falske lag af mig, som ikke tjente mig længere, og jeg blev “programmeret om” og opgraderet til højere bevidsthed, for at jeg kunne finde tilbage til mig og min unikke kerne. I dag er jeg taknemmelig for denne forvandling, for i min unikke kerne er jeg den energivibration, som er min, og som jeg er født med. Og her i min egen kærlige og unikke energivibration tiltrækker jeg det, som jeg elsker i livet.  

I dag er jeg glad og stolt over, at jeg turde og forsat tør følge mit hjerte – min indre guidning. Og jeg elsker at dele ud af min megen viden & erfaring, så andre kan lære heraf. Jeg har i den grad lært at hver gang, der kommer en udfordring eller krise i livet, så er det vejen til nye muligheder, og fordi livet vil mig noget bedre. 

Det at lære kærligt lederskab i mit eget liv, har i den grad gjort en god og kærlig forskel for mig. Og jeg håber også, at du lever et liv, hvor du tager kærligt lederskab for dig og dit liv, eller du har lyst til at lære det.

Nogle gange, når det føles som om, at alt falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det hele er ved at finde sin rette plads.

peony

Fakta om mig

Her er lidt forskelligt om mig

 

Min karriere:

Jeg er uddannet cand.merc. med specialisering i økonomi og administration, og jeg har 11 års ledererfaring, hvoraf fire år var som regnskabschef for 25 medarbejdere i en stor organisation. Jeg brænder for personlig udvikling og se mennesker udvikle sig fagligt og personligt, og jeg har en stor viden og erfaring på disse områder, og jeg holder af at dele denne viden med andre.

Efteruddannelse:

Min vigtigste efteruddannelse er, at jeg har investeret i min egen personlige udvikling, og jeg her bl.a. har ændret mønstre, tanker og overbevisninger, så de er sunde og kærlige for mig.
Herudover har jeg i 2021 taget en uddannelse i coaching og konflikthåndtering fra Erhvervsakademi Aarhus og et amerikansk kursus i personligt lederskab hos Dr. Claire Zammit. Jeg har i 2021 også taget Reiki healing 1. grad hos Marianne Kaufmann. Og i 2022-2023 har jeg taget forskellige kortere kurser, da jeg holder af at lære nyt.

Interesser:

Jeg brænder for personlig udvikling, kærligt lederskab og for at skabe en kærlig verden. Jeg holder af at lære nyt, læse bøger, farverige blomster, krystaller og at indrette med kig til feng shui. Og jeg holder af at bruge numerologi, tarotkort og astrologi til at få nye indsigter om mig, andre og verden. Jeg holder med andre ord af at lære nyt og dele min viden & erfaring med andre, så de skaber et kærligt liv.

Jeg holder af at dele ud af min viden og erfaring, og jeg kan lære dig at tage kærligt lederskab, så du begynder at skabe det kærlige liv, som du længes efter.