Jeg lever i dag et liv med glæde, flow, lys og kærlighed. Jeg er omgivet af farver, skønhed, bøger og blomster, som jeg holder af. Jeg elsker mit fantastiske liv og mine to skønne voksne børn. Jeg holder af at være intuitiv coach & rådgiver og visionær leder, hvor jeg hjælper andre til at få det godt, leve et kærligt liv, se deres potentiale og lytte til deres intuition, så de også kan skabe det liv, som de inderst inde drømmer om.

Mit liv så anderledes ud i 2019

I sommeren 2019 tog mit liv en stor og uventet drejning. Jeg blev ramt af skilsmisse efter 30 års samliv.

Det var en hård omgang. Det føltes som om, at jeg var faldet dybt ned på en hård betonbund, for det gjorde ondt i min krop og særligt mit hjerte var som flået i stykker. Men alt imens, at jeg var fortabt i mit livs krise, var det som en anden del af mig tog over og fortalte mig, at jeg ville komme styrket ud af denne krise. Og sådan var det flere gange, nemlig en del af mig, der havde ondt og var bange, og en anden del af mig, der blidt førte mig videre på vejen til healingen af mit hjerte. I dag har jeg en indre viden om, at det var min intuition, min skønne sjæl, der hjalp mig videre, mens mit ego kæmpede for overlevelse.

Healingen af mit hjerte kom gradvis i takt med, at jeg søgte hjælp hos forskellige varme og livskloge mennesker, som hver især havde megen indsigt på deres område og som kunne hjælpe mig det skridt videre, som jeg havde brug for. Jeg lærte i denne periode at stole på min intuition, min indre stemme, min sjæl. For min intuition hjalp mig hver gang til den hjælp, som jeg på det givne tidspunkt havde brug for, for at komme videre. I dag er jeg taknemmelig for dette vendepunkt i mit liv, hvor jeg virkelig begyndte at lytte til min intuition, for jeg fandt hjem til mig selv, til min sjæl, og til min egen kærlighed.

Min skilsmisse blev således begyndelsen på en kæmpe udviklingsrejse for mig. En rejse, hvor jeg besluttede mig for at følge mit hjerte og være tro mod mig selv. En rejse, hvor jeg begyndte at lytte til min intuition, min indre stille stemme, min sjæl og mine længsler og drømme. Jeg gik i denne periode fra at være styret af mit ego og frygten til at lade mig føre nænsomt af min intuition og kærligheden til livet. Uden at være bevidst om det, var jeg i gang med at tage et kvantespring i mit liv.

Det var et kvantespring, som bragte mig til et sted i mit livs eventyr, hvor jeg kunne mærke mere ro, glæde, flow, lys og kærlighed. Og jeg kunne mærke, at den frygt, som jeg tidligere var blevet styret af i mit liv, havde fået en mere tilpas størrelse i mit liv, og jeg var nu bevidst om, hvordan jeg med blidhed kunne favne denne frygt. Så med kvantespringet fulgte et kæmpe mod, en stor lyst til at gå efter mine inderste drømme og til at følge mit hjerte. I foråret 2021 kunne jeg mærke, at mit hjerte ville have mig en anden vej jobmæssigt. Og efter lidt tænketid opsagde jeg mit job som regnskabschef for 25 medarbejdere i en stor dansk organisation.

Med god tid til stille lytten indad begyndte jeg at finde mit kald, min vision og min passion i livet. Det blev tydeligt for mig, at min store vision i livet er at leve et liv i stor kærlighed og være med til at skabe et lyst og kærligt samfund, hvor det er rart at være menneske. Og mit bidrag er at hjælpe andre med at få det godt, leve et kærligt liv, se deres potentiale og lytte til deres intuition, så de kan skabe det liv, som de inderst inde drømmer om.

I denne periode af mit liv fik jeg tid til at slappe af, være god ved mig og videreuddanne mig, og det var balsam for min sjæl. Jeg fik i denne periode så meget næring, at jeg en smuk dag havde etableret Pinkdiamant. Firmaet står for alt det, som er mig. Pinkdiamant er bygget ovenpå på min passion for udvikling, mine uddannelser, min ledererfaring, mine mange års erhvervserfaring, min kreativitet, de mange læste bøger om personlig udvikling og min egen udviklingsrejse.

Men vigtigst af alt er min kærlige intuition omdrejningspunktet i Pinkdiamant og mit liv, for min intuition fører mig kærligt og sikkert frem i livet, og det giver ro hos mig at vide. Og det er min kærlige intuition, der guider mig, så jeg kan være en god og kærlig coach & rådgiver for andre.

Nogle gange, når det føles som om, at alt falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det hele er ved at finde sin rette plads.

peony

Fakta om mig

Her er lidt forskelligt om mig

 

Min karriere:

Jeg er uddannet cand.merc. med specialisering i økonomi og administration, og jeg har 11 års ledererfaring, hvoraf de sidste fire år var som regnskabschef for 25 medarbejdere i en stor dansk organisation.

Efteruddannelse:

Jeg har i 2021 gennemført uddannelsen i Coaching og konflikthåndtering fra Erhvervsakademi Aarhus, taget et 7 ugers amerikansk online-kursus i personligt lederskab hos Dr. Claire Zammit og Reiki healing 1. grad hos Marianne Kaufmann.

Interesser:

Jeg er vild med at lære nyt og læse bøger. Jeg er vild med farverige blomster, farverige krystaller og at indrette med farver. Og jeg elsker inspirerende samtaler med andre mennesker.

Jeg holder af at dele ud af min erfaring og viden, og jeg kan hjælpe dig på din udviklingsrejse i livet og mod dine inderste drømme.