Et foredrag/oplæg om selvkærlighed. Jeg fortæller her om et meget vigtigt emne i vores liv, nemlig selvkærlighed, og hvor afgørende det er for vores alles trivsel såvel barn som voksen. Det er et emne, som jeg håber kommer på skoleskemaet i fremtidens skole. I mit oplæg kommer jeg ind på, hvad det vil sige at elske sig selv ubetinget, at sætte sunde grænser, sige ”nej tak” til andre, når vi mærker et indre ”nej”, og til at være tro mod sig selv. Det er oplæg, hvor jeg gør op med "pleaseren" og janteloven. Jeg fortæller om vigtigheden af at være omgivet af personer, som tror på os og ser vores kæmpe potentiale for virkelig at kunne vokse som menneske. Jeg kommer også omkring dramatrekanten, og hvordan vi træder ud af rollerne som redder, offer og krænker.
tulipaner
Sund feminin energi
Et foredrag/oplæg om personligt lederskab. Jeg fortæller her om, hvad det vil sige at tage personligt lederskab i sit liv. Det handler som udgangspunkt om at træde ud af "offerrollen" og i stedet opdage, at vi er skaber af vores eget liv. Jeg kommer i oplægget ind på, at alt er energi, og hvad det betyder for vores liv. For mig er det vigtigt, at vi som mennesker er bevidste om, at alt er energi, da vi på denne måde kan skabe det liv, som vi længes efter i stedet for at modarbejde os selv og vores inderste drømme. Jeg kommer også ind på, hvordan vi lytter mere til vores stille indre stemme, vores sjæl, og hvordan vores sjæl hele tiden prøver at guide os i livet, så vi kan skabe det liv, som vi inderst inde drømmer om. Det er et foredrag/oplæg, som inspirerer og motiverer jer til at tage personligt lederskab og skabe det liv, som I drømmer om
Et foredrag/oplæg om ægteskab. Jeg fortæller her om, hvordan vores forældede opfattelse af parforhold og ægteskab ubevidst påvirker os. Vi er tidligt i livet blevet indkodet, hvordan vores omgivelser mener vi bør være som kvinde og mand, og også hvordan et ægteskab bør være. Men hvis vi i stedet bliver bevidste om, at vi er her på jorden for at lære, hvem vi egentlig er og at finde vores livs formål, og at vores liv er en udviklingsrejse, så kan vi tilgå ægteskabet på en anden måde. Vi kan se, at det vigtigste ægteskab i vores liv, er ægteskabet med os selv – at finde kærligheden til os selv. Men for at kommer derhen, skal vi på vores udviklingsrejse lære en masse om os selv først, ligesom i de mange eventyrer og klassiske teaterforestillinger. Det er et foredrag/oplæg, som opmuntrer til at kigge på ægteskabet på en ny måde.
Den grimme ælding