Dette forløb er for dig, som ønsker at lære, hvordan du begår dig i NY tid kontra gammel tid. Og det er for dig, som ønsker at passe godt på dig selv og skabe det kærlige liv, som du inderst inde længes efter.

 

hjerte lys træ
Vi lever i en tid, hvor den gamle og velkendte verden er i gang med at falde sammen, og vi får mulighed for at træde ind i NY tid. I NY tid er det muligt at skabe det liv, som vi drømmer om, når vi lærer at tage vores power hjem til os selv fremfor at give den væk til andre.
Forløbet er et undervisningsforløb, hvor du lærer om, hvordan du passer kærligt på dig selv og tager ansvar for din energi. Og du lærer, hvordan du i NY tid skal bruge din indre guidning til at navigere og skabe det liv, som du længes efter.
Forløbet foregår fysisk sammen med andre, så det er muligt at støtte hinanden i udviklingsprocessen. Det er et fællesskab, hvor alle støtter, opmuntrer og påskønner hinanden i forløbet.
Forløb "Lær at navigere i NY tid" foregår over 3 undervisningsaftener.
Der er hver aften et nyt undervisningsemne, som varer ca. 1,5 - 2 timer, hvor der er dialog undervej, og så er der efterfølgende tid til fælles snak. Der er mere information om emnerne nedenfor.
Undervisningsdatoer: tirsdag d. 17. januar, d. 31. januar og d. 21. februar 2023.
Det er hver gang kl. 19.00 - 21.15 hos Pinkdiamant.
Det koster 500 kr. pr. undervisningsgang at deltage og i alt 1.500 kr. Ring på 23 34 85 04 eller send mig en sms, hvis du lyst til at være en del af forløb "Lær at navigere i NY tid".

 

 

1. Emne: Ubetinget kærlighed til dig selv: Her lærer du om, hvordan du giver dig selv ubetinget kærlighed, og hvorfor det er vigtigt i NY tid. Du hører om de mange forkerte programmeringer, som vi hver især har med os, og hvordan du ændrer dine til sande programmeringer for dig. Du bliver introduceret til dramatrekanten, og hvordan du træder ud af rollen som redder, offer og krænker. Du lærer, hvordan du stille og roligt kan begynde at leve et kærligt liv, hvor du er mere tro mod dig selv og din indre stemme.
2. Emne: Din energi: Her lærer du om energi, og hvordan du passer på din egen energi, så du ikke ubevidst kommer til at give din energi væk. Du hører om, hvordan du ændrer din energi, så du bedre kan tiltrække det, som du inderst inde længes efter. Du bliver også introduceret til de feminine og maskuline energier i os mennesker, og hvordan der er brug for balance i disse energier, for at du får flow i dit liv, så du kan skabe et kærligt liv for dig selv og andre.
3. Emne: Din indre guidning. Her lærer du om, hvordan din sjæl, din intuition, dit højere selv hele tiden guider dig i livet, så du kan skabe det kærlige liv, som du inderst inde drømmer om. Du lærer, hvordan du kommer i bedre kontakt med din intuition, din sjæl, dit højere selv, så du kan navigere i NY tid. Vi snakker også om, hvordan du begynder at genfinde dine drømme, så du sætter en bevidst retning for dit liv.

Du vælger selv, om du ingen mirakler kan se,
eller om du ser dig selv og livet som et mirakel.
Charlotte

peony