Forløb “Et kærligt liv” er for kvinder, som ønsker at passe godt på sig selv, tage ansvar og skabe det kærlige liv, som de inderst inde længes efter. Og det er for kvinder, som ønsker at gøre det i fællesskab med andre kvinder.

 

hjerte lys træ
Vi lever i en tid, hvor mange ser og mærker, at den ydre verden forandrer sig, og det kan skabe en følelse af frygt, mismod og fortvivlelse. Men når den ydre verden forandrer sig, kalder det på, at vi begynder at give vores indre verden opmærksom, så vi kan finde ro og kærlighed i vores liv. Og når vi begynder at lytte indad, opdager vi, at de mange forandringer giver nye muligheder, og vi opdager, at vi kan navigere i en foranderlig tid.

Forløb "Et kærligt liv" er et undervisningsforløb, hvor du bliver introduceret til, hvordan du passer på dig selv og din energi, når din ydre verden forandrer sig. Du lærer om, hvordan du passer godt på dig selv, kan tage større ansvar for dig selv og skabe et kærligt liv. Og du bliver introduceret til, hvordan du ved at lytte indad kan navigere i en foranderlig tid.

Forløb ”Et kærligt liv” foregår sammen med andre kvinder, så det er muligt at støtte hinanden i udviklingsprocessen. Det er et fællesskab, hvor alle støtter, opmuntrer og påskønner hinanden i forløbet.
Forløb "Et kærligt liv" foregår over 3 undervisningsaftener.
Der er hver aften et nyt undervisningsemne, som varer ca. 1 ½ time, og så er der efterfølgende tid til snak og fællesskab. Der er mere information om emnerne nedenfor.
Undervisningsdatoer: onsdag d. 27. april, onsdag d. 18. maj og onsdag d. 8. juni.
Det er hver gang kl. 19.00 - 21.15 hos Pinkdiamant.
Det koster 320 kr. pr. undervisningsgang at deltage. Ring på 23 34 85 04 eller send mig en sms, hvis du lyst til at være en del af forløb "Et kærligt liv".

 

 

1. Emne: Pas på dig selv: Her bliver du introduceret til, hvordan du passer på dig selv, når din ydre verden forandrer sig. Du lærer om, hvordan du kan begynde at tage større ansvar for dig selv og leve et kærligt liv i en foranderlig tid. Du bliver introduceret til forskellige emner bl.a. dramatrekanten, og hvordan du træder ud af rollen som redder, offer og krænker. Du hører om, hvordan du kan sige farvel til pleaserrollen, og hvordan du stille og roligt kan begynde at leve et kærligt liv, hvor du er mere tro mod dig selv og din indre stemme.
2. Emne: Tag ansvar for din energi: Her bliver du introduceret til at lære om energi, og hvordan du passer på din egen energi, så du ikke ubevidst kommer til at give din energi væk. Du hører om, hvordan du ændrer din energi, så du bedre kan tiltrække det, som du inderst inde længes efter. Du bliver også introduceret til de feminine og maskuline energier i os mennesker, og hvordan der er brug for balance i disse energier, for at du får flow i dit liv, så du kan skabe et kærligt liv for dig selv og andre.
3. Emne: Din indre GPS. Her bliver du introduceret til din fantastiske intuition, din indre stille stemme, din sjæl, og hvordan din sjæl hele tiden prøver at guide dig i livet, så du kan skabe det kærlige liv, som du inderst inde drømmer om. Du hører om, hvorfor det er svært at høre din intuition tydeligt, og hvad der skal til for at ændre dette. Du hører om, hvordan du på forskellig vis kan komme bedre i kontakt med din intuition, din indre stille stemme, din sjæl, så du får bedre adgang til denne indre GPS i dit liv, og du herved kan navigere i foranderlig tid.

"Der er to måder at leve på.
Du kan leve, som om ingenting er et mirakel,
eller du kan leve, som om alting er et mirakel."
Af Albert Einstein

peony