Lær at tage din POWER tilbage til dig. Når du tager din POWER hjem, går du mod det liv, som du længes efter. På dette kursus får du indsigt i, hvad du har brug for at lære for at begynde at tage din POWER hjem til dig og skabe det kærlige liv, som du længes efter.

 

hjerte lys træ
I mange år har vi givet vores POWER væk til andre, men nu kalder tiden på, at vi begynder at tage vores POWER hjem til os selv. Vi har hver især brug for at tage vores POWER hjem, da tiden er blevet en anden, og det gamle og velkendte er i gang med at forandre sig, og derfor har vi også selv brug for at forandre os.
På det her kursus lærer du, hvordan du forkæler dig selv med lys og kærlighed i forandringsprocessen, da det er vejen til at lære at elske dig selv ubetinget og komme tilbage til den, som du er født til at være. Du lærer om, at du er energi og vibration, og du lærer at tage ansvar for din energi, og hvordan du finder tilbage til din unikke vibration. Og du lærer, hvordan du får din POWER tilbage til dig ved at bruge din indre guidning. Og du lærer, hvordan du med din POWER skaber det kærlige liv, som du længes efter.
Dette kursus foregår fysisk sammen med andre, så det er muligt at støtte hinanden i processen.
Dette kursus "Bliv POWERFULD" er på 3 undervisningsaftener.
Der er hver aften et nyt undervisningsemne, som varer ca. 1,5 - 2 timer, hvor der er dialog undervejs, og så er der efterfølgende tid til fælles snak. Der er mere information om emnerne nedenfor.

Undervisningsdatoer: Nye datoer kommer i foråret 2024

Det er hver gang kl. 19.00 - 21.15.
Ring på 23 34 85 04 eller send mig en sms, hvis du lyst til at deltage i dette kursus "Bliv POWERFULD".

 

 

1. Emne: Din kærlighed: Her lærer du, hvorfor det er vigtigt, at du kan give dig selv ubetinget kærlighed, og du lærer, hvordan du begynder at leve kærligt. Du hører om de usandheder, som vi hver især har med os, og hvordan du ændrer det til sande og kærlige programmeringer for dig. Du bliver introduceret til dramatrekanten, og hvordan du træder ud af rollen som redder, offer og krænker. Du lærer, hvordan du stille og roligt begynder at leve mere kærligt.
2. Emne: Din energi: Her lærer du om energi, og hvordan du passer på din egen energi, så du ikke ubevidst kommer til at give din energi væk. Du hører om, hvordan du ændrer din energi, så du bedre kan tiltrække det, som du længes efter. Du bliver også introduceret til de feminine og maskuline energier i os mennesker, og hvordan der er brug for balance i disse energier, for at du får flow i dit liv, så du kan skabe et kærligt liv for dig selv og andre.
3. Emne: Din indre guidning. Her lærer du om, hvordan du får din POWER tilbage ved at lytte til og følge din sjæl, din intuition, dit højere selv. Når du lærer at høre og mærke din indre guidning, finder du ud af, at du er guidet hele tiden. Og du lærer, at når du følger din indre guidning, går du mod det kærlige liv, som du længes efter. Du lærer, hvordan du kommer i bedre kontakt med din indre guidning. Vi kommer også forbi, hvordan du sætter en bevidst retning for dit liv.

Du vælger selv, om du ingen mirakler kan se,
eller om du ser dig selv og livet som et mirakel.
Charlotte

peony