Arketype sabotøren🌞

Arketypen sabotøren ☀️

I dag skal det handle om arketypen sabotøren, som er en af de fire fælles arketyper hos os.

Jeg tror godt, at vi alle kan genkende sabotøren hos os, for det er den arketype, der gør, at vi vælger at spænde ben for os selv. Vi træffer beslutninger, hvor vi er ukærlige mod os selv, og det kan være på alle områder i vores liv, at vi vælger at være ukærlige og sabotere os selv.

Det gode ved at erkende sabotøren i os selv er, at vi kan træffe mere bevidste valg i vores liv, da vi bedre kan genkende, når sabotøren er på spil.

Den mørke side af sabotøren er, at vi saboterer os selv, men også at vi kan have et ubevist behov for at underminere andre for selv at have det godt.

Sabotøren er der for at lære os at se vores frygt i øjnene, for vi vokser alle hver gang, vi tør træde ud af vores comfortzone, og vi prøver at gøre noget nyt og anderledes i en given situation. Det er på den måde, at vi hver især bliver mere powerfulde, og det er på den måde, at vi stille og roligt udfolder mere og mere af vores unikke potentiale 🌷✨💚.

Gode spørgsmål at stille sig selv i forhold til sabotøren er:

Hvilken frygt har mest magt over mig?

Hvad sker der, når min frygt tager magten over mig?

Hvor bevidst er jeg om, at jeg saboterer mig selv?

Jo mere bevidste vi bliver om de mange forskellige arketyper i hver af os, jo lettere kan vi navigere i livet. Og det er en vej til at leve et mere kærligt liv 🥰.

Rigtig god og kærlig dag 💗