At være følsom 💗 i en verden, som er ufølsom

Måske har du, ligesom jeg, tit tænkt, at verden var barsk og uhyggelig, og du blev nødt til at tage et skjold på for at overleve i denne verden. Det kunne være ord eller energi fra andre, som du kunne mærke gjorde ondt på dig – ordene og energien gjorde dig trist 😢.

Du har måske, ligesom jeg gjorde i mange år, troet, at det var dig, der var noget galt med. Men NEJ skønne dig 🥰, der læser dette, du er ligesom, du skal være. Du er født kærlig, lys og følsom, for at du kan bruge dine følelser til at navigere efter. Dine følelser er så fint sansende, at de mærker, hvad der er godt og skidt for dig. Og dine følelser fortæller dig, hvad du har brug for at vide 💡 og gøre.

Når vi i mange år lukker af for vores følelser, kommer vi til at miste kontakten til os selv – den, som vi er i vores kerne. Men det er den del af dig, som du længes efter at være. Og først når du giver dig selv lov til at finde tilbage til den, som du er i dine kerne, finder du den ro og kærlighed, som du længes efter. Du kan ikke købe dig til denne ro og kærlighed, og ingen andre kan give dig den. Men du kan vælge, at du er så værdifuld, at du prioriterer at finde tilbage til den, som du er født til at være 💗✨ .

Vi står overfor et skifte og en forandring, hvor vi skal tilbage til den, som vi er født til at være. Vi kan godt fornemme, at noget er forkert, og vi bliver måske frustreret i alt dette, og vi kommer måske til at lukke endnu mere af for os selv 😢.

Men svaret og løsningen er at mærke alt det, som bevæger sig inde i dig og lytte til de svar, som dit hjerte og din krop fortæller dig. Og ja, nogle af de svar, som du får, bryder dit hoved og din fornuft sig ikke om, for det er svar, som rykker dig ud af din comfortzone. Men vejen tilbage til den, som du er født til at være, er at udvide din comfortzone, for du har en langt større power 💎💗✨ og langt flere kompetencer, end du regner med.

Det er det skifte, som vi står i, og det ryster os, at vi skal ud af vores comfortzone, men det er vejen frem. Vi skal lære at lytte indad til vores egen power fremfor at lytte til ydre autoriteter.

Det er når, du lytter indad, mærker og følger din egen stemme 😇, at du finder tilbage til den, som du er født til at være. Og det er her i kernen, at dine gaver og dit kæmpe potentiale er. Og der er brug alle dine og andres gaver og potentialer i alt det nye, som vi er i gang med at bygge. Vi er i gang med at skabe en kærlig💚 verden, hvor det er rart at være menneske 🙏🌞💗🌱🥰

Rigtig god og kærlig dag 💗