Bliv den forandring👸, du ønsker

Kære skønne dig 👸✨

Til alle jer skønne kvinder, som mærker og ser, at noget i denne verden er helt galt. Så er svaret ”ja”, der er noget helt galt 🙃, og vi er de kvinder, som verden venter på. For vi er kommet her for sammen at skabe en kærlig forandring og en kærlig verden🥰.

Men før vi kan skabe en kærlig forandring i vores ydre verden, bliver vi nødt til at skabe denne kærlige forandring inde i os selv. Al forandring kommer indefra og spreder sig så til vores ydre liv og verden. Tro mig, vi kan gøre det her sammen 🦁💗👸🌱😍

Men før vi kan forandre og heale den ydre verden, skal vi hver især ind og heale os selv. Vi skal ind og finde den smukke og sande kvinde, der bor i hver af os. Vi skal have sagt farvel til den falske udgave af os selv, og vi skal stoppe med at afvise sider af os selv.

Vi er alt på en gang✨. Vi er på en gang stærke løvinder og sårbare sjæle. Vi er gudinder, der kender vores værd, og vi er den lille pige, som ikke blev set og hørt. Vi er den kærlige og omsorgsfulde kvinde, og vi er den kvinde, der kommer til at glemme os selv, når andre har brug for hjælp. Vi er den stjerne, som ser lyset i andre, men som har glemt lyset i os selv. Og sådan kunne jeg blive ved, for vi er det hele. Og jo før vi opdager alle sider og elsker alle sider af os selv, jo før kommer vi til at elske os selv ubetinget 🥰.

Når vi elsker os selv, stopper vi med at konkurrere med andre, for vi kender vores eget og andres værd. Vi opdager, at vi som kvinder har noget helt unikt at tilbyde denne verden, og vi opdager, at vores gave til denne verden er at være dem, som vi er😍.

Men først må vi ind og mærke os selv og vores krop. Vores krop kan fortælle os alt, og den lyver aldrig. Men vi skal først lære at stole på, hvad vores krop fortæller os. Vi skal opdage vores kreative livskraft og skaberkraft. Vi skal opdage det guddommelige feminine inde i os.

Og der er en grund til, at denne verden i mange år har undertrykt det guddommelige feminine i os alle – og det gælder både i kvinder og mænd – og det er fordi, at her ligger en kæmpe power gemt. Når du finder din indre skat, opdager du, at du kan skabe alt det, som du drømmer om og længes efter.

Og måske er det godt at høre, at en sund kvinde har jordens visdom, hun skaber, plejer og beskytter liv. Hun er intuitiv, visionær og kreativ. Og hun tør tage imod livets gaver, så hun kan heale, og hun får indsigter og viden strømmende til sig. Og hun gør en kæmpe forskel for sig selv og dem omkring sig.

Vi er født i en tid og særligt kvinder, som er født i vesten, hvor vi skal i gang med at genopdage os selv, være frie og skabe det liv, som vi længes efter. Vi har lært at begå os i den maskuline verden, og vi har undret os over, hvad vi har set, og hvordan det foregår. Selv har jeg ikke kunnet få noget til at give mening i mange år, indtil det gik for mig, at det var nødvendigt, at jeg så det med mine egne øjne, for på den måde kan jeg være med til at skabe de store forandringer, som der er brug for i denne verden.

Der er brug for de feminine kvalifikationer, for de er nødvendige for at genoprette balancen i denne verden. Og vi skal begynde hos selv. Vi skal i gang med at elske det kvindelige og det guddommelige feminine i os selv. Vi skal med andre ord tage vores egen power/magt tilbage, så vi bliver hele og sande udgaver af os selv. Når vi healer os selv, så healer vi også denne verden. Når vi skaber fred, lys og kærlighed i os selv, så skaber vi det også i verden omkring os. Der er brug for transformation af os selv og verden, men transformationen af verden sker gennem os. Det er tid til at genfinde og omfavne gudinden 👸 i dit liv.

Måske er din vej, at du skal i gang med lære at tage imod livets gaver. Måske skal du lære at slippe kontrollen og tage imod. Livet har så meget, det gerne vil give os, men vi skal hver især være klar til at tage imod livets mange gaver. Og for mig selv har det været noget af en rejse at lære at læne mig tilbage, tage imod og mærke, hvad livet ville lære mig i dag – at lade hver dag blive en ny rejsedag i mit eventyr. Det er, når vi tør slippe kontrollen i vores liv, og tro på, at noget bedre venter, at magien kommer ind i vores liv.

Så vær modig, kærlig og stol på dig selv. Alt, hvad du har brug for, er allerede inde i dig. Gudindens kraft 👸 er i dig.

Rigtig god og kærlig dag 💗