Den smukke dans mellem energierne 💗

Vi skal i denne tid lære at overgive os til det guddommelige feminine 💗✨ inde i os. Vi skal lære at overlade roret til vores feminine energier – vores sjæl, vores højere selv, vores intuition. Vi skal lære at lade vores hjerte vise os vejen.

Det er meget svært for de fleste af os, da vi har lært at navigere efter det maskuline inde i os. For det er her, hvor fornuften og hovedet styrer og har roret i vores liv.

Men energierne har skiftet i denne verden, selvom det kan være svært at forstå. Og jo før vi virkelig forstår, at den tid er forbi, hvor det usunde maskuline fik lov at styre denne verden, jo før begynder vores liv at flyde i lys, glæde og kærlighed. Og vi bevæger os mod det kærlige, lyse og frie liv, som vi har en dyb indre længsel mod.

I denne tid rejser det guddommelige maskuline sig inde i os, og det gør, at den sunde maskuline energi kan holde den sunde feminine energi inde i os, hvis vi har modet til det. Det kræver stort mod og en balanceret indre styrke at træde ud af vores komfort zone og vise, hvem vi i virkeligheden er, og overlade roret til vores hjerte.

Når du har gjort dit indre arbejde, vil du nu virkelig begynde at opleve flow i dit liv. Er det indre arbejde derimod blevet svigtet og tilsidesat, så bliver den kommende periode nok noget af en udfordring. Du vil højest sandsynligt komme til at stå overfor valg om at forsætte ad den vej, som du allerede kender, eller overgive dig til at lytte indad, gøre dit indre arbejde og begynde at gå hjertevejen 💗🌞🥰.

Når vi mangler at lave det indre arbejde, så vil de usunde maskuline og usunde feminine energier styre vores liv. Og det gør, at det er vores ego, som bestemmer og styrer vores liv, og vores ego bliver skrækslagen, hvis det fornemmer, at ego’et storhedstid er ved at være forbi. Og det er det, når vi vælge at gå hjertevejen, for her er det sjælen, der visen vejen.

Vi har alle vores frie vilje til selv at bestemme, hvilken vej i livet, vi vælger, når livet prikker os på skulderen og foreslår os, at vi følger vores hjertet og begynder at leve det liv, som vi er kaldet til at leve. Og det gælder både for de store og små beslutninger i vores liv.

Selv blev jeg prikket forsigtigt på skulderen af livet i morges og mindet om, at jeg havde draget en konklusion, som var styret af mit ego, og jeg blev bedt om at genbesøge konklusionen ud fra en mere åben og hjertevarm tilgang. Av, den sved, men i sådan en situation er der kun at smile og tænke ”wauw, der er heldigvis meget at lære endnu”. Og så er jeg bare fascineret af, hvordan de energier, der rører sig i hver os, også er i gang i det kollektive felt. Der sker så megen i denne tid, at det er svært at finde ord for det. Det er bare vildt og magisk 💚💙💜

✨💗✨💗✨💗✨💗✨

Jeg har tilføjet et afsnit herunder om de feminine og maskuline energier. Og både kvinder og mænd er sunde og usunde maskuline og feminine energier, og vores smukke opgave i livet er at få ryddet ud i de usunde energier og skabe balance mellem de sunde/guddommelige feminine og maskuline energier inde i os selv. Når vi mestrer at balance de guddommelige feminine og maskuline energier inde i os selv, opstår der magi i vores liv 💜✨. Og det spejler vi ud i vores verden, og på den måde ændrer vi verden til en kærlig verden for os alle. Ja, al forandring begynder inde i os selv og med kærlighed til os selv 🥰.

Det sunde/guddommelige feminine er: Kærlig, rummende, åben, medfølende, sansende, kreativ, intuitiv, i flow, nydende, cyklisk, holistisk, hengiven, hvilende og modtagende m.v.

Det sunde/guddommelige maskuline er: Handlingsorienteret, fokuseret, beskyttende, støttende, aktiv, rationel, fysisk, beslutsom, lineær, struktureret, modig, har styrke og givende m.v.

Det usunde feminine er: Offer, pleaser, afhængig, manipulerende, usikker, bagtaler, sætter andre før sig selv, har ikke lært at udtrykke egne behov og sætte sunde grænser m.v.

Det usunde maskuline er: Krænkende, selvisk, egoistisk, arrogant, ødelæggende, brutal, ude af kontakt med følelser, stædig, holder ud og fortsætter, selvom der er brug for hvile m.v.