Dit hjem er et spejl af dig✨

Alt det, som foregår i din indre verden, bliver afspejlet i din ydre verden. Så hvis du ønsker at lære og forstå mere om dig selv så prøv at mærke og kigge på din bolig – dit hjem.

Føler du dig elsket 💗og godt tilpas i dit hjem?

Kan du mærke kærligheden i dit hjem?

Fornemmer du, at et eller flere områder kalder på din opmærksom og kærlighed?

Ofte får vi ubevidst lyst til at ændre lidt på indretningen i vores hjem, og det kan være alt fra nye blomster og planter til, at vi flytter rundt på nips eller møbler. Det er alt sammen med til at påvirke vores liv, og særligt når vi ændrer rigtigt meget – f.eks. ved en flytning. Vi er ikke altid bevidste om, at det vores sjæl, der ønsker ændringer i vores liv, og som ved, hvad der er brug for at ændre, for at vi kommer tættere på kærligheden i os selv, og den retningen i livet, som vi længes efter 🌟.

Betyder det, som jeg skriver, at vi skal bo i store og smukke huse, for at det afspejler et smukt og kærligt indre. Nej, men det betyder, at uanset, hvad du bor i, så viser det dig, hvad du omgiver dig med, og hvordan du værdsætter det. Du kan sagtens bo småt og meget kærligt 💗. Det vigtigste er, at du sætter pris på det, som du bor i, og du indretter det, så du føler, at det er et kærligt hjem for dig – et hjem, som omfavner dig med kærlighed. Ligesom du selv gerne vil omfavnes af kærlighed og værdsættes.

Når vi i livet begynder at give os selv mere kærlighed og lytte til vores indre, fremfor at lytte til andre og det ydre, så sker der helt automatisk også løbende ændringer i vores hjem og vores ydre verden. Vores indre verden afspejles i alt i den ydre verden – både i det store og i det små. Og et godt sted at begynde at se det er i vores hjem.

Selv fik jeg i går, ud af det blå✨, lyst til at købe en gul orkidé. Jeg kunne bare mærke, at jeg skulle købe den, selvom jeg plejer at vælge rosa eller hvide orkideer. Jeg var også i tvivl om, hvor den skulle være, når jeg kom hjem. Men da jeg trådte ind i mit køkkenalrum i huset, var jeg ikke længere i tvivl. Den skulle stå og stråle i mit centerområde i mit hjem.

Centerområdet er det samlende sted, og er i midten af boligen i henhold til feng shui. Centerområdet repræsenterer vores personlighed, at stå stærk i sig selv, indre ro, at være til stede i nuet, jordforbindelse og et solidt fundament. Og jeg kunne i går aftens og her til morgen allerede mærke, hvordan den gule orkidé sender mig livskraft, glad energi og signalerer nye begyndelser 🌞💗🤩

Så jeg siger “ja tak” og “af hjertet tak” for, at jeg hver dag bliver guidet på smukkeste vis af min sjæl – mit højere selv✨

Livet er magisk og fantastisk, når vi giver det lov.