Feng shui og baguakortet 🌱✨🤩

Kender du det, at du bare kan mærke, at der er brug for forandringer i dit hjem?

Sådan har jeg det i dag. Jeg kan bare mærke, at jeg har brug for at lave forandringer hjemme hos mig. Jeg har brug for at flytte rundt og måske få nye planter og blomster 🌷. Jeg ved det ikke endnu, men jeg kan mærke, at noget skal være anderledes.

Jeg har interesseret mig for feng shui i flere år, men det er først i de senere år, at det er gået op for mig, hvor meget vores indretning i vores hjem hænger sammen med vores indre. Og hvordan det indre og ydre vekselvirker med hinanden. Det er ret fascinerende, og jeg har læst, at nogle tillægger feng shui 33 % af vores held. Jeg ved ikke, om det er sådan, men jeg har erfaret, at når der sker ændringer i mit hjem, så kan jeg mærke, at energien omkring mig bliver anderledes, og det er det, der betyder noget for mig 🥰.

Og nu kan jeg mærke, at der er brug for forandringer i mit hjem, da jeg den seneste tid har arbejdet meget med at hæve min indre energivibration 💗✨. Så nu skal mine ydre rammer – mit hjem – passe til mit indre og det, som jeg nu gerne vil arbejde med.

Det smukke er, at det hele sker af sig selv, når vi lader os guide af vores sjæl. Men i modsætning til tidligere kan jeg nu arbejde mere bevidst med de områder, hvor jeg ønsker ændringer, og jeg tillægger det nu også stor værdi at lytte til de råd om forandringer, som kommer til mig 💚.

Livet er så smukt og vores indre guidning så magisk, når vi tør læne os ind i den guidning, der kommer til os.

Hvis du har lyst til at lære mere om feng shui, så har jeg selv haft stor fornøjelse af at læse ”Skab det liv, som du virkelig elsker med god feng shui” af Rebekkah Leve.

Rigtig god og kærlig dag 💗