Jeg sætter min hat👸, som jeg vil, og går den vej, som er min 💗🌟

Efter min skilsmisse i 2019 blev jeg sendt på indre rejse. Jeg skriver ”blev sendt” for det føltes som en rejse, hvor jeg for hvert skridt, jeg tog, blev ledt fremad af til det næste skridt af noget højere ✨ end mig selv. Og det var rart i en svær situation.

Enhver, der har prøvet, at en kærlighedsrelation ender, ved, hvor ondt det gør i kroppen og særligt i hjertet ved bruddet. Jeg har senere læst i bogen ”Mønstre af lys” af Synthia Andrews, at i forhold til relationer, så er intet værre for vores energikrop end en relation, der ender med svigt og afslutning.

Synthia Andrews skriver i bogen ”Sorgen over tabet forværres af den omfattende skade på de chakrafibre, der engang var forbundet. Skaden er alvorlig, eftersom energifibrene bogstaveligt talt flænges og bliver revet over, hvilket efterlader rifter i auraen og lækager i de afrevne vedhæng”.

Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at det gør ondt på os, når en kærlighedsrelation afsluttes, for vores energifibre i kroppen er revet over. Og det er derfor også så vigtigt, at vi giver os selv den indre healing, der er brug for, så vores hjerte og energikrop kan blive healet 💗✨.

Uden jeg vidste det, var det min vej at blive sendt på en indre rejse, så mit hjerte og min energikrop blev healet. Og senere fulgte nye indre rejser for at forløse mønstre, som jeg var vokset fra, og fjerne blokeringer i min energikrop, som spændte ben for mine drømme. Så når vi tør overlade styrepinden i vores liv til vores hjerte – vores intuition, vores højere selv -, så kommer vi derhen, hvor vi længes efter at være 👸💗☀🌸.

I dag er jeg taknemmelig 🙏 for den indre rejse og den investering, som jeg har gjort i mig. Den bringer mig en indre glæde, kærlighed og ro i mit liv, som ingen kan tage fra mig. Jeg ved i modsætning til tidligere nu, at jeg er god nok, som jeg er, og jeg er her for at være mig. Og jeg ved, at jeg er støttet og holdt af livet – universet 😇– lige meget, hvad der sker i mit liv. Den indre viden gør, at jeg i dag sætter min hat, som jeg vil, og går den vej, som er min 💗🌟.

Og jeg håber af hele mit hjerte 💚, at flere i den kommende tid begynder at gøre det samme, så vi sammen skaber en kærlig verden, hvor det er rart at være menneske. Og det er rart at være menneske, når vi må være den, som vi er 🥰.

Rigtig god og kærlig dag 💗