Livets små mirakler 💜✨

Planterne og blomsterne kæmper efter en lang og kold vinter efter at komme op i lyset. Her i lyset ☀️og varmen kan de folde sig ud og stråle med deres power 🌸✨💜.

I løbet af vinteren har de puttet sig i mørket og kulden, og de har samlet kræfter til at springe ud, når det er forår. Processen i jorden og mørket ser vi andre ikke, men den er mindst lige så vigtig, som den vi kan se 😊.

Det samme sker for os mennesker. Nogle gange er vinteren kort, og andre gange er vi i en periode af livet, hvor “vinteren” er lang. Når “vinteren” er lang, er der meget inden i os, der skal heales ✨ og transformeres. Men det er troen på, at lyset ☀️ er der, når vi i mørket bliver ved med at heale traumer, mønstre, sorg og sår med kærlighed 🥰

Der er i mørket en indre tro 😇 på og viden om, at der kommer lys☀️, når mørket er transformeret. Og når det så endelig sker, at vi som mennesker efter en lang vinter kommer op i lyset og mærker foråret, så er livskraften ubeskrivelig stor ☀️🌸✨🏄‍♀️

Og der kommer en stor taknemmelighed 🙏 for at få lov til at opleve en sådan transformation 🦋. En stor taknemmelighed for at opleve et sådan mirakel i livet. Livet bliver aldrig det sammen herefter 😍, for nu ses livets små og store mirakler alle steder.

Livet er et mirakel 🌱🌸✨💜

Rigtig god og kærlig dag 💗