Når vores egne skygger står i vejen for os✨

Mit eget skyggearbejde tog for alvor fart en gang, hvor jeg var til kropsterapi. Her var en øvelse, hvor jeg skulle se mit liv foran mig. Og jeg kunne godt se for mig, at jeg var 99 år, og livet omkring mig var eventyr og magi 💜✨. Men jeg kunne ikke se årene lige foran mig. Jeg blev spurgt, hvorfor kan du ikke se det? Og mit eneste svar var: ”Jeg står i vejen for mig selv”.

Det, som jeg ikke vidste dengang, men som jeg ved i dag, er, at jeg dengang var min egen største skygge.

Og vi er vores egen største skygge, når vi ikke integrerer vores skygger i vores liv.

I årene der er gået, har livet – min sjæl, mit højere selv – på sin egen kærlige 💗 måde vist mig mine skygger, som jeg så via meditation har integreret. Hver gang jeg har set og opdaget en af mine skygger, og jeg har valgt at integrere min skygge, er jeg vokset 🌳, og jeg har fået mere viden og indsigt.

For mig er det arketyper, som jeg integrerer i mit liv. Og jeg har en særlig øvelse, som jeg har lært af Debbie Ford, og som kan findes i bogen ”Kast lys over skyggen”.

Det er en meditationsøvelse, hvor jeg tager på bustur, og på et tidspunkt træder en passager i bussen meget tydeligt frem. Vi står herefter sammen af bussen og går ind i en smuk park, hvor min skygge giver mig en mængde informationer, og skyggen svarer også på alle mine mange spørgsmål. Efter ganske kort tid kan jeg bare mærke, at denne skygge er en del mig, og jeg får lyst til, at den bliver fuld integreret i mig, og på den måde tager jeg skyggen til mig. Sammen går vi bagefter tilbage til bussen, og jeg siger farvel til skyggen, som kører med bussen igen. For mig er det hver gang en skøn og lærerig tur 💡. Og i de følgende dage bliver skyggen mere og mere integreret i mit liv ✨.

Jeg har mødt mange forskellige skygger, og jeg elsker at tage på disse ture og integrerer mine skygger.

På mine seneste ture har det være arketypen ”rebellen🦁” og ”gudinden👸”, som skulle integreres 😊. Og jeg har på fornemmelsen, at særligt arketypen ”gudinden” er der mange, som kommer til at integrerer i deres liv i de kommende år. Gudinden er vores adgang til vores indre visdom og skaberkraft, og hendes evner bliver der i høj grad brug for i vandbærerens tidsalder, som vi jo med hastige skridt er på vej ind i ✨💜✨.

Så jo før vi integrerer vores skygger i vores liv, jo før integrerer vi vores fulde potentiale 🌞💡💚 og lever det liv, som vi længes efter 🥰