Nogle dage er bare svære 😢

Som mennesker er vi i denne tid under stort pres. Noget er i gang med at forandre sig, og vi oplever og mærker det forskelligt i vores liv.

Det bedste at gøre er at mærke det, som rører sig i os og give slip på det. Det healer, når vi tør mærke det og give slip.

Når vi har givet slip, kan det være godt at lytte til frekvensmusik, f.eks. 963 hertz, eller andet musik for at blive ladet op igen. En tur ud i solen 🌞og naturen lader os også op.

Det er ikke de svære stunder, som vi får anerkendelse for fra andre. Vi anerkender oftest hinanden, når vi er på toppen, men det er i de svære stunder, at vi vokser allermest som mennesker.

Hver gang vi rejser os fra en svær stund eller krise vokser vi, og vi bliver bedre udgaver af os selv. Vi opdager, at vi er stærke og kærlige. Og vi opdager, at når vi går i stykker i en krise, så revner vores hjerte, og der begynder at strømme lys ind i vores hjerte. Det hjerte, der før var lukket, bliver åbnet og fyldt med lys 🌞. Et lys, som andre senere kan mærke og se, men de ved ikke, at det lys kom ind i hjertet, fordi hjertet gik i stykker. Et hjerte, som er healet med lys og kærlighed, vil for altid være et lyst og kærligt hjerte 💗 . Og dette hjerte kan hjælpe andre hjerter med heale, for dette hjerte har prøvet at gå i stykker og blive healet igen.

Vi mennesker har brug for at blive mærket og set af hinanden, så vi sammen kan heale os selv og hinanden.

Så herfra et stort og varmt kram 🥰 til alle, der lige nu har en svær stund. Vær god og kærlig ved dig selv, for det fortjener du.

Rigtig god og kærlig dag 💗