Skab mere af det, som du elsker 🎨💗🌟

Kender du til at gøre en masse ting af pligt og fornuft?

Det gør jeg i hvert fald selv, og i mange år af mit liv var en stor del af min dag optaget af opgaver, som var OK eller direkte kedede mig. Jeg havde overbevist mig selv om, at sådan var livet – jeg skulle yde, før jeg kunne nyde.

I dag ser jeg helt anderledes på livet. Og jeg ved i dag, at jo mere jeg gør det, som jeg elsker, jo mere tiltrækker jeg det, som jeg elsker i livet 🤩. For det, som jeg skaber i dette nu og i dag, er det, som skaber min dag i morgen og dagen derefter.

Jeg valgte for nogle år siden at lave et bevidst valg i mit liv, nemlig at leve et liv i stor kærlighed 🥰. Og det bevidste valg har bragt mig til, hvor jeg er i dag, hvor der i mit indre bobler en stor, lys og varm kærlighed, og det er også det, der i dag omgiver mig i mit ydre liv. Jeg er ubeskrivelig glad for, at jeg dengang turde træffe dette valg og gå den vej 💗🌟.

Min vej hertil har været med bump og udfordringer, for jeg har jo skulle vise mig og livet, at jeg virkelig mener, at jeg lever et liv i stor kærlighed 🥰. Et liv i stor kærlighed betyder nemlig en gang imellem svære valg og situationer, hvor jeg vælger at følge mit hjerte og intuition, selvom alt i mit hoved og fornuft skriger, at det lyder risikabelt og helt uden for min comfortzone. Og ja, det har det også været, men det er jo her, at jeg overfor mig selv og livet viser, at jeg er der for mig selv med masser af kærlighed, når det er svært, og jeg kan holde mig selv og tro på, at jeg går den rigtige vej for mig 💚.

Dybt inde i mig ved jeg, at det er min vej at leve et liv i stor kærlighed. Og jeg ved, at jeg sammen med andre skaber en kærlig verden, hvor det er rart at være menneske 🥰. Og ligesom jeg har denne indre viden, så ved jeg, at andre også har en indre længsel, og jeg ved, at der er en grund til, at de har denne længsel. Og grunden er, at det er deres vej at gå mod det, som de længes efter.

Vi længes alle efter at leve et liv, hvor vi kan være os, og vi kan gøre alt det, som vi elsker. Og tro mig, det er muligt for os alle, og dit smukke hjerte 💚 kender vejen, hvis du giver det lov til at vise dig vejen 🌟.

Rigtig god og kærlig dag 💗