Velkommen til 2023 💗✨

Det er året, hvor vi virkelig begynder at leve autentisk og være sande udgaver af os selv . Det er her, hvor vi er modige og tør følge vores inderste længsler og drømme. Det er her, hvor vi gør, hvad der gør os glade og boblende af livsenergi, ligegyldigt hvad andre tænker om os. Vi gør det, fordi vi kan mærke en indre længsel og et indre kald på at gøre det og være det. Endelig kan vi begynde at være os – den, som vi altid har ønsket at være. Det er nu, det er muligt 💜⭐🥰.

For at vi kan blive autentiske udgaver af os selv, har vi brug for at få skraldet de mange lag af, som slet ikke er os – måske har de aldrig været det, eller måske er vi bare vokset fra dem. Vi er i udvikling. Vi er i transformation – en kæmpe transformation 🦋💎✨.

Men for at vi tør skralde de mange lag af og være sande udgaver af os selv, så har vi brug for virkelig at lære at elske os selv 🥰. Vi skal lære at elske os selv, ligegyldigt hvad der sker, og hvad vi gør og siger. Vi skal lære at elske os selv, så vi kan se, hvem vi virkelig er, og hvor værdifulde vi er 🌟 for denne verden.

Der er brug for hver af os i den kæmpe transformation, som er i gang i hver af os og i verden. Sammen er vi i gang med at hæve vibrationen til en kærlig vibration – en vibration, som passer til jordens vibration, som nu er i 5. dimension. Vi går fra at leve i en vibration i 3. dimension, som er en lav og frygtbaseret vibration til en vibration i 5. dimension, som har et højere vibrationsniveau 💗. Men vi vælger selv, om vi ønsker at leve i en højere og kærligere vibration – det er en mulighed og et valg.

For at hjælpe med transformationen vil jeg begynde at dele opslag på min Facebook side for Pinkdiamant fra andre, som har gennemgået denne transformation, og som laver skønne opslag herom. Det er med ny viden og erfaring fra andre, at vi lærer at hæve vores egen vibration. Og det er ved samskabelse og videndeling 🌞, at vi skaber et kærligt liv i 5. dimensions energien for os selv og andre. Som intuitiv coach & rådgiver og visionær leder støtter jeg også andre i denne transformationsproces via samtaler her hos mig. Og jeg vil også udbyde kurser herom i 2023, og der vil også komme andre nye tiltag.

Så velkommen til 2023 med alle de kærlige 💗 muligheder, der åbner sig, når du vælger at gå den vej 🌟.