Arketypen den prostituerede – troens vogter

Vi har alle den prostituerede som fælles arketype, jf. Caroline Myss om arketyper. Og ja, vi kan godt have lyst til at benægte det, men jo før vi erkender det overfor os selv, jo før finder vi styrken i den prostituerede 🌞💚

Den mørke side af den prostituerede er, at vi vægter penge, materielle goder og tryghed over vores eget selvværd – vores egen power 🌟

Og jeg indrømmer gerne, at jeg selv havde svært ved acceptere at have den prostituerede som en arketype, men jeg fandt ud af, at den prostitueredes lyse side er troens vogter. Forstået på den måde, at når jeg har troen, så lader jeg mig ikke købe på grund af frygt eller andet.

For mig blev det en øjenåbner at erkende, at den prostituerede som arketype er en del af mig, og jeg begyndte at kigge nærmere på, hvor jeg solgte ud af mig selv. Hvor gjorde jeg noget, hvor jeg ikke var tro overfor mig selv. For mig var det afgørende at se denne sandhed i øjnene, og jeg traf dengang en beslutning om, at jeg fra nu ville være tro overfor mig selv.

Det har været noget af en rejse, hvor jeg i den grad er blevet testet mange gange . Men jeg har hver gang valgt at tro på, at jeg er passet på, og alt der sker i mit liv sker for mit højeste bedste 🥰. Og det har været vejen til at finde hjem til mig og mit potentiale ☀️💗✨

Selv er jeg i dag overbevist om, at vi er her på jorden for at opdage, at vi bærer det guddommelige 😇 inde i os, og når vi vælger at være tro overfor os selv og vores eget hjerte, så finder vi den vej, som er vores, og som får vores hjerte til at juble 😍.

Rigtig god og kærlig dag 💗