Dybt inde i mit hjerte er kærligheden

Dybt inde i mit hjerte er kærligheden 💗. Kærligheden til livet, kærligheden til mig og kærligheden til alle andre og alt andet 🥰.

Vejen derind har været trang og svær. Den har ført mig forbi mørke afkroge og dybe sår 😥. Og mange gange har jeg haft lyst til at flygte bort, men jeg har måttet erkende, at ingen af os kan flygte fra vores egen smerte og frygt. Der er kun en vej til at heale den smerte og frygt, som vi hver især bærer i os, og det er at mærke smerten og frygten, så den kan blive forløst og healet 🌞.

Jeg tror, at vi alle bærer en dyb smerte af at føle os uelsket, ikke gode nok, for meget eller for lidt, usynlig, uværdig, ensom og anderledes osv. Og først når vi ærligt tør erkende dette overfor os selv og tør mærke disse følelser i vores krop, kan vi forløse smerten og frygten fra vores krop.

I takt med, at vi forløser og healer vores sår, bliver vi lettere i vores krop og energifelt, og vores liv begynder at forandre sig 💜✨. Men der findes ikke noget ”quick fix” til at heale smerten og frygten. Der er en vej, og det er kærligt og modigt at mærke det, som kommer op til overflade og lade disse følelser transformeres fra mørk, frygtsom og tung energi til lys, kærlig og let energi 🌞💚🥰.

Al den smerte, frygt og mørke energi, som bor ubevidst i hver af os, er også den energi, som vi spejler ud i verden og ser verden med. Og først når vi hver især begynder at tage ansvar for vores egen smerte, frygt og mørke energi, kan vi transformere os selv til lys og kærlighed og denne verden til en lys og kærlig verden. Og lige på dette punkt i livet er der ingen af os, der får en ”free ride”, men når vi tør tage ansvar for os selv og vores eget mørke, så støtter livet os i processen.

Når vi får forløst og healet vores egen smerte og frygt, så finder vi ud af, at vores følelser er den mest dyrebare gave 💎🎁, som vi har fået i livet. Vi opdager, at vores følelser er en del af vores navigationssystem, og vores følelser aldrig lyver for os. Og når vi kommer i smuk kontakt med vores følelser og vores krop, mærker og sanser vi, hvad der er falsk og løgn, og hvad der sand og ægte.

Og vi finder ud af, at sandheden om selv er, at vi er elsket, gode nok, lige præcis som vi skal være, synlige, værdige, aldrig alene og helt unikke osv. 🤩. Så selvom vejen ind til hjertets dybe kærlighed og vores skattekiste kan være trang og svær, så er den hele rejsen værd og meget mere til ✨💗😍.