Hvorfor gå til en alternativ behandler?

Fordi de fleste alternative behandlere er mennesker, som har rejst sig efter en eller flere livskriser, og de er kommet styrket videre og har lært en masse. Mange har set deres egen frygt i øjnene, og de har healet sår og traumer. Og de har opdaget, at livet er meget mere, end vi har lært og er blevet fortalt.

Mange alternative behandlere har opdaget, at vi hver især har en indre styrke og visdom, som længes efter at blive fundet frem og givet videre. De har med andre ord selv stået i en smertefuld krise eller flere, og de er kommet styrket videre, og de kan derfor rumme andres smerte og hjælpe andre på deres vej. Som alternativ behandler har du ofte selv erfaret det, som du hjælper andre med, og det gør en verden til forskel.

Alternative behandlere er forskellige og unikke, og de har ofte deres hel egen niche. Du får med andre ord noget helt unikt hos de forskellige alternative behandlere, og det gør det nemmere for dig at få den rette hjælp i en given situation.

Selv har jeg gennem mine livskriser opdaget mine egne evner og gaver, for det er dem, som har hjulpet mig styrket gennem mine livskriser. Og mine evner og gaver i livet er mit lyse sind, min optimisme, min viljestyrke, mit mod, min intuition, min evne til at lytte, min lyst til at lære nyt, min manifestationskraft, min kærlighed og min meget store tillid til livet.

Det er i høj grad disse evner, jeg bruger som intuitiv coach & rådgiver og visionær leder, for jeg er på den måde en stærk, kærlig og inspirerende støtte for andre i en svær situation. Jeg hjælper således andre med at få troen på sig selv og livet tilbage, og jeg giver input til det næste skridt på vejen, hvis det ønskes.

Så står du i en svær situation i livet, så vil jeg anbefale dig at række ud efter hjælp hos en af de mange, som er klar til at hjælpe dig, og hvor du fornemmer, at det føles rigtig for dig. Og har du brug for hjælp og støtte fra mig, så ringer du bare eller sender mig en sms på 23 34 85 04 for at aftale tid.