Klarhed kommer i stilhed og naturens skønhed 🌞🌳💧🥰

For mig var torsdag en dag næsten uden ord. Der var en dyb indre stilhed – en stilhed af stor kærlighed.

Jeg vidste, da jeg vågnede til de smukkeste solstråler, at jeg skulle til Hald Sø. Jeg skulle bades i solskin og naturens skønhed.

Det blev en dag i pagt med naturen, livets goder og en ubeskrivelig kærlighed💗✨.

Det begyndte allerede onsdag sidst på eftermiddagen, hvor jeg var på sjælsrejse hos Catharina. Det var noget helt særligt, og denne sjælsrejse vil for altid bo i mit hjerte💗. Det var smukt, kærligt, forløsende, healende og stort 🥰.

Jeg oplevede et kærlighedsbad så stort, at tårerne trillede både under rejsen, og da jeg kom hjem. Jeg blev badet i kærlighed, og det gjorde mig i den grad mundlam og stille. Det var som om, livet ville vise mig, hvor meget kærlighed der er.

Det kan måske ikke ses på et menneske, at vedkommende har været på en sjælsrejse – og så dog -, men indvendigt er der flyttet bjerge, fjernet blokeringer og fyldt op med kærlighed & balsam 😍

Det er når, vi opdager, at de bedste investeringer i livet er investeringer i vores indre velvære, at vi opdager magien i livet. Det er her, at vi opdager, hvor meget vi er passet på og støttet af livet. Og hvor meget vores højere selv, skytsengle, andre hjælpere og livet så gerne vil have, at vi lever det liv, som vi længes efter. Det er når, at vi lader magien strømme igennem os, at magien sker i vores liv ✨💚💙💜✨.

Så af hjertet tak 💗 til Catharina, min skytsengel, livet og alle dem, som jeg mødte på rejsen.

Med disse ord vil jeg opfordre alle til at lade 2023 blive året, hvor I begynder at investere i jer selv. Den investering, som I laver i jer selv, kan ingen tage fra jer, og I vil opdage, hvor magiske I er – I har en indre power 💎✨💗, som er gigantisk, lys og kærlig. Og for de af jer, som er blevet nysgerrige på Catharina, så kan I læse mere her: www.katekusk.dk

Rigtig god og kærlig dag 💗