NY tid – “The Great Awakening”

Jeg har tidligere skrevet om skiftet fra gammel tid til NY tid, og i NY tid er kærlighed det vigtigste. Kærligheden til os selv og kærligheden til andre 🥰.

Det er et kæmpe skifte for os alle, og det er i fuld gang. Det er et skifte, hvor vi undervejs mærker troen på lyset, kærligheden, det guddommelige, og vi alle er en del af noget større. Det er troen på, at vi alle er lys, kærlighed og guddommelige. Det er troen på, at det guddommelige både er inde i os og udenfor os. Det er troen på, at vi alle er langt mere powerfulde og magiske, end vi er blevet fortalt .

Det er troen på, at vi hver især er på mission her på jorden for at lære noget og for at være med til den kæmpe transformation, som er i gang – ”The Great Aweakening”.

Ja, det lyder vildt. Og det siger jeg med en erfaring som økonom og regnskabschef, og som et menneske, der er meget rationelt. Men jeg mærkede for 1½ år siden (og det begyndte nok langt tidligere) et stærk kald på, at jeg skulle noget andet i mit liv. Jeg mærkede, at jeg skulle være med til at skabe en kærlig verden, hvor det er rart at være menneske. Og da jeg begyndte at gå den vej, viste livet – det guddommelige – mig det, som jeg bl.a. skriver om, når jeg skriver om NY tid.

Jeg hører fra andre, at de også har oplevet et sådan kald – et kald, som er svær at beskrive. Det er et kald på at være med til at skabe en mere kærlig verden. Vi har det til fælles, at vi undervejs har set og opdaget noget om denne verden, som har rystet os, og derfor fortsætter vi utrættelig med at fortælle, hvad der sker i denne verden samtidig med, at vi skaber den nye kærlige verden.

Og som jeg ser det, er der på vejen til NY tid to spor. Der er det frygtbaserede spor, som vi er født ind i, og kærlighedssporet, som vi kan komme over på. De to spor ser på overfladen næsten ens ud, men intentionerne bag sporene er helt forskellige. Begge spor har en plan for fremtiden, og hvor det frygtbaserede spor i min tilgang til verden har en plan, som bliver kaldt ”The Great Reset”, så har kærlighedsporet en plan, som bliver kaldt ”The Great Awakening”.

”The Great Reset” er italesat og beskrevet af Klaus Schwab, leder af World Economic Forum (WEF), og denne plan trækker også tråde til FN’s Agenda21, Agenda 2030 og mange andre kendte steder. “The Great Reset” er pakket fin ind, men den indeholder en mørk plan.

Jeg tror, at det er nødvendigt at se og opdage ”The Great Reset”, før det er muligt at se og opdage ”The Great Awakening”. Der er heldigvis mennesker spredt over hele verden, som har set og opdaget disse to planer, og de er i alle aldre og i alle samfundslag. Og der bliver hver dag flere og flere. Og sammen er vi gang med at skabe en ny, lys og kærlig verden.

Så mens vi ser vores gamle og velkendte verden falde sammen, og vi måske ikke helt forstår, hvad der sker, så er den nye verden, NY tid, i gang med at blive skabt og etableret. Og jeg må tilstå, at ”The Great Awakening” overgår min vildeste fantasi, og det er navigation og videndeling på højt niveau.

Så der venter en lys og kærlig verden foran os 🙏☀💗🌱🥰.