Vælg din retning i livet

Det er vigtigt, at du vælger din retning i livet, hvis du vil have indflydelse på, hvor du bevæger dig henad i dit liv. Der er så mange andre, der gerne vil påvirke din vej, og de kan nemt komme til at påvirke din retning, hvis du ikke selv er bevidst om din retning.

Og i den sammenhæng er der det dejlige citat fra Alice i Eventyrland, hvor Alice er kommet til et sted, hvor vejen deler sig, og hun ser en kat oppe i et træ, og hun taler til katten.

Alice: Vil du fortælle mig, hvilken vej jeg skal følge?

Katten: Det afhænger en hel del af, hvor du vil hen

Alice: Det er jeg ligeglad med

Katten: Så er det lige meget, hvilken vej du går

Alice: – så længe jeg kommer et sted.

Katten: Åh, du er sikker på at gøre det, hvis du bare går længe nok.

Har du valgt din retning i livet? Eller har du brug for at sætte en ny retning?

Selv har jeg sat min retning mod et liv i stor kærlighed. Et liv med glæde, lys, livskraft og kærlighed. På min vej er jeg blevet testet på min kærlighed til mig selv. Jeg har lært, at først når jeg elsker mig selv ubetinget, kan jeg elske andre ubetinget. Og først når jeg har lært at give mig selv alt det, som jeg har brug for, kan jeg begynde at give til andre ud fra et hjerte af overflod. Og jeg har erfaret, at livet er en læringsproces, hvor der hver dag er nyt at lære.

Livet er fantastisk og magisk.