Eventyr

Vi lever alle vores eget eventyr 👸✨ ligesom i de eventyr, som vi læser om. Det er eventyr, hvor der er dæmoner, frygt og forhindringer, der skal overvindes. Og det er, når vi tør overvinde disse udfordringer, at vi vinder kærligheden 💗 og meget mere til.

Det, som vi først får i belønning, er at blive genforenet med kærligheden 💚✨i os selv. Og når det sker, tiltrækker vi – kvinde eller mand – efter noget tid også vores kærlige mandlige eller kvindelige modstykke i vores fysiske liv. Det er altså når, vi overvinder vores egne dæmoner og frygt, at vi finder den kærlighed, som vi alle dybt inde længes efter. Først inde i os selv og senere i vores ydre verden. Og det gælder for både kvinder og mænd ☺.

For, at denne kærlige genforening 🥰 kan finde sted i det indre og ydre liv, så skal en af de to først drage alene på eventyr og turde gå igennem døren til forvandling. Men når den ene er forvandlet 🦋 til en kærlig og balanceret udgave af sig selv, så kan den anden høre kaldet om fuldendt kærlighed så tydeligt, at vedkommende også får lyst til at følge kaldet og fuldende sig selv. Se det er det eventyr, som vi alle er på, men som meget få af os kender til.

Så herfra en kærlig opfordring til at se dit liv som et eventyr. For det er ikke kun i de skrevne eventyr, hvorom gælder ”og se, det er et rigtigt eventyr”, det er også dit liv og dit eventyr. Så vælg at se dit liv som et eventyr, hvor du lukker magien 💜✨ind og drager ud på eventyr for at overvinde dine dæmoner, frygt og forhindringer, så du kommer mod det kærlige liv, som du længes efter 🌟.

Rigtig god og kærlig dag 💗