Transformation

Vi er alle i gang med transformation 🦋. Og vi er i forskellige faser.

Min egen transformation blev sat i gang med min skilsmisse i 2019, og senere måtte jeg sige mit lederjob op, da mit hjerte ville have mig en anden vej. Hvad jeg ikke vidste dengang, men som jeg ved i dag, er, at vi alle er i gang med at blive transformeret, da vores verden er i gang med at blive transformeret 🙃💗🦋via os.

Vi er på vej mod en mere lys og kærlig verden 🥰. Og for at vi hver især kommer derhen, skal vi i gang med at lære at navigere fra vores hjerte og intuition, og det gælder i alle situationer af vores liv. Og det er svært at lære 😥, for det er så anderledes af, hvad vi har lært.

I den nye kærlige verden kommer vi til at opleve et liv i stor kærlighed, og hvor vi laver det, som vi elsker, og som får os til at boble af glæde og energi😍.

Men for at komme derhen er der forskellige ting, som vi alle skal have healet, omprogrammeret og lært. Vi skal bl.a. lære, at vi alle er holdt af vores guddommelige maskuline 💙 energi, så vi tør lade os guide og følge af vores guddommelige feminine 💚 energi. Og det kræver stor tillid 😇 og overgivelse .

Og så kræver det øvelse igen og igen at balancere vores egen guddommelige maskuline energier og vores guddommelige feminine energier, men når vi lærer det, så skaber vi mirakler i vores liv 💜✨

Rigtig god og kærlig dag💗