At være autentisk

At være autentisk og en sand udgave af sig selv, kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt og sårbart 😥 arbejde at turde skrælle de mange lag af, som slet ikke er autentiske.

Vi har alle så mange lag, som vi har taget på os, som slet ikke er vores. Det er lag, som vi har taget på os for at beskytte os selv. Vi tror, at vi er beskyttet, når vi er pakket ind i de mange lag. Men i stedet har vi taget en rustning på, som gør det svært at mærke os selv, og det også svært for andre at mærke, hvem vi i virkeligheden er 💗☀🥰.

Med rustningen og de mange lag bliver vi falske udgaver af os selv. Vi kommer til at please andre og sige ja til ting, hvor vi skulle have sagt nej. Med de mange lag har vi mistet forbindelsen til vores eget hjerte. Det smukke hjerte 💗, som har svaret på alt, hvad vi ønsker os i vores liv. Men fordi vi har lukket vores hjerte inde i de mange lag og rustningen, så kan vi ikke høre vores hjerte, og vi lader os nøje i livet. Vi lader os nøje i vores kærlighedsliv, i vores arbejdsliv og i vores drømmer om vores liv.

Vores hjerte bliver trist, for vores hjerte ved godt, at vi har fortjent så meget mere. Og vores hjerte ved, at hvis vi bare turde lytte til vores smukke hjerte, som kalder på os igen og igen, så ville vi gå mod de store drømme 🌟, som bor i vores hjerte.

Så brug denne skønne dag til at tage kontakt til dit hjerte – du hører dit hjerte, når du er i stilhed.

Prøv at lytte til, hvad dit hjerte fortæller dig. Og tro på, at de beskeder, der kommer til dig, vil dig det bedste, selvom de med dit hoved eller fornuft ikke giver mening, og du mest har lyst til at fortrænge beskederne. Men jo mere du fortrænger dit hjertets kalden, jo længere er du fra at leve det liv, som du drømmer om at leve. Vi skal turde leve livet uden frygt og med stor tillid til, at vores kærlige hjerte viser os vejen mod det liv, som vi drømmer om ✨💚💙💜✨

Rigtig god og kærlig dag 💗