Livet er kærlighed

Kære skønne dig 🌸

Vi har alle brug for at mærke kærligheden og føle, at vi bliver holdt. Og vi har alle brug for at lære at elske os selv ubetinget, så vi også kan elske alle andre uden betingelser. Det kan være svært at lære, for vi har så mange dybe ar og sår, som trænger til healing og kærlighed. Vi håber og tror, at andre kan komme og give os denne healing og kærlighed, men det er først, når vi opdager, at det er os selv, der skal heale ✨os selv og overøse os selv med kærlighed 💗, at de kærlige mirakler sker i vores liv 💜🌟🤩.

Men hvordan er du kærlig overfor dig?

Du begynder at bemærke, hvad du siger om dig selv – både højt og i dit hoved. Og du begynder stille og roligt at lave de negative sætninger om dig selv til positive og kærlige sætninger om dig selv. Og du giver dig selv kærlig ros, når det lykkes, og kærlig opmuntring, når du forsøger, men faldt i fælden med negative ord.

Du tilgiver dig selv, når du fejler, ligegyldigt hvad du fejler med. Du er der hver dag for dig selv, og du ved dybt inde, at du altid kan stole på dig selv og din egne kærlighed. Din egen kærlighed vil omfavne dig i alle situationer, som du møder på din vej. Se det er kærlighed 💚 til dig, og når du er så meget kærlighed, så tiltrækker du kærlighed overalt i dit liv, for du ser kun kærlighed.

Livet er kærlighed 🥰 – det er det, som vi alle er her for at lære.

Rigtig god og kærlig dag 💗