Giv dig selv lov til at være dig

Giv dig selv lov til at være dig. Det føles så befriende og fantastisk, når vi giver os selv lov til at være os selv.

Dette foto er fra tirsdag i sidste uge. Jeg husker tydeligt dagen, for det var dagen, hvor jeg i en særlig situation igen gav mig selv lov til at være mig. Tidligere ville jeg i en sådan situation have gjort mig til en tilpasset udgave af mig selv – en mindre udgave. Men den tid er slut, nu giver jeg mig selv lov til at være mig med alt, hvad jeg indeholder. Og ja, så er der nogle, som synes jeg er fantastisk, og nogle, der synes det modsatte. Og det er helt OK.

Det vigtigste er, at vi hver især begynder at give os selv og andre lov til at være dem, som vi hver især er. Skønne, kærlige og fantastiske.

Så begynd allerede i dag at give dig selv lov til at være hele dig.