Personlig transformationsproces

Lidt om den personlige transformationsproces.

Når vi er i en transformationsproces, så dukker tingene (sår og traumer) fra mørket op lidt af gangen. Ofte er vi bange for at åbne op til det, som vi gemmer på i mørket, fordi vi frygter, at alt vil vælte frem på en gang. Men tingene kommer i en rækkefølge, så vi er klar til at håndtere dem og heale dem. Der kommer kun det frem, som vi er klar til at heale. Men det er også derfor en personlig transformationsproces tager tid.

I en personlig transformationsproces er der brug for nænsomhed, kærlighed og tålmodighed, så det, som vi har gemt i mørket, kan transformeres til lys. Men en skønne dag opdager vi, at vi er en flyveklar sommerfugl, som kan se livet fra en anden dimension end tidligere – fra nye højder.

Nogle kalder det at gå fra tung og frygtsom 3. dimensionsenergi til let og kærlig 5. dimensionsenergi.

I en personlige transformationsproces skal vi dog passe på med at stoppe for tidligt, og laver det, som kaldes spirituel bypassing. Spirituel bypassing er, når vi kun vil se det lyse og positive omkring os, og når vi lukker øjnene for det mørke og onde omkring os. Men når vi også tør kigge på mørket omkring os, så ændres energien så meget i vores krop, at vores bevidsthed også bliver udvidet, så vi pludselig kan gennemskue og se sammenhænge, som vi ikke kunne tidligere. Det er som at blive opgraderet.

En personlig transformationsproces er vild og fantastisk. Og selv er jeg meget taknemmelig for den, som jeg har gennemgået.

Jeg har lavet en video om personlig transformation, og den kan ses på min Facebook side: hhttps://www.facebook.com/pinkdiamantcoach