Livets små mirakler

Dit liv og din energi i dag former din dag i morgen, for du er skaber af dit eget liv.

Det betyder ikke, at du kan undgå forhindringer, svære og sorgfulde dage undervejs på din rejse. Det betyder, at det er tilgangen til forhindringerne og de svære dage, som gør forskellen. For disse dage og perioder i dit liv kan blive dit afsæt til et nyt kapitel på din rejse, hvis du vælger det. 

Betyder det, som jeg siger, at du ikke må være ked af det, vred, frustreret, fortvivlet, jaloux eller bange undervejs i dit liv? Nej, det betyder, at når du vælger at tage kærligt ansvar for alt det, som er dig, så kan du begynde at skabe et mere kærligt liv for dig. For når du som en kærlig, varm og omsorgsfuld mor tager ansvar for hele dig, så bliver det mere rart og kærligt at være dig.

Og på livets vej er det på de gode dage en fordel at tanke op af livets mange små mirakler, for så er der noget at tage af på de svære dage.

Prøv at overveje eller lav en liste med det, som er små mirakler for dig, og som gør din rejse smuk og fantastisk.

Forslag til liste: Livets små mirakler

På vejen til at skabe det liv, som jeg inderst inde drømmer om, er det vigtigt at jeg nyder rejsen undervejs. Det er de mange små mirakler i min hverdag, som gør min dag og rejsen smuk og fantastisk. Og det er, når jeg hører fuglene kvidre, registrerer duften fra syrenerne, mærker forårssolen på min hud, smager en nybagt bolle, mærker den blide forårsvind på en cykeltur, smager friskplukkede jordbær, får et smil på min vej, mærker det lune vand i et bad, og når jeg hører min yndlingsmusik, og jeg får lyst til at danse og synge med.

Du kan tilføje til listen eller lave din liste med det, som gør din rejse smuk og fantastisk:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.