NY tid er på vej

NY tid er på vej. Og NY tid kalder på autenticitet – altså, at vi tør være en ægte og sand udgave af os selv.

Ofte skal vi presses og igennem kriser for at få skraldet de mange lag af os, som skjuler, hvem vi egentlig er. Og i øjeblikket bliver de fleste presset f.eks. på økonomi, men også af mange andre ting. Det kan også være svært at skelne sandt fra falsk. Men det er alt sammen en del af den transformationsproces, som vi skal igennem, for at vi bliver ægte og sande udgaver af os selv. Eller med andre ord, at vi bliver de kærlige, smukke og funklende diamanter, som vi er født til at være.

I takt med at vi bliver mere autentiske, så tiltrækker vi det, som vi inderst inde drømmer om. Så en overstået transformationsproces, eller skal jeg kalde det en overstået fødsel, er fantastisk for den frembringer nyt liv og nye begyndelser. Men undervejs kan den være svær, for det gør ondt og føles utrygt.

Det bedste råd er:

Giv plads til det hele. Giv dig selv lov til at føle og rumme det hele. For på den måde giver du dig selv lov til at være hele dig, og det er første skridt til at være autentisk. Og på svære dage mind da dig selv om, at de smukkeste, kærligste og mest funklende diamanter bliver skabt under et meget stort pres.