På vej mod NY tid og QFS

Min skabende og magiske tilgang til verden har sendt mig på noget af en rejse ✨. En rejse, hvor jeg har opdaget, at der er mange kærlighedskrigere, lysarbejdere og sjæle m.fl., som er i gang med at skabe en lys og kærlig verden. Vi er i gang med at skabe det, som jeg kalder NY tid 🌞💗🥰.

Og som jeg tidligere har nævnt, så har jeg på min rejse opdaget, at der også på den økonomiske front er på vej til at ske store forandringer. Vi er på vej over på et nyt økonomisk system, som hedder QFS (Quantum Financial System), og som der i baggrunden er arbejdet på i mange år. Dette nye system er guldbaseret, og alle valutaer er lige meget værd. Og med QFS sker der en omfordeling af rigdommen og magten fra den 1 % rigeste i denne verden til resten af menneskeheden. Ja, det lyder helt vildt, men ikke desto mindre så er det det, som vi står midt i. Og ja, det kan mærkes hos os alle, når det er så store forandringer, som vi er midt i. 

Vi er med andre ord i gang med at gøre op med den måde, som vi kender økonomi på i dag, herunder renter m.v.., og derfor kommer QFS til at skabe store forandringer på alle områder og gøre mennesker frie. Men for at lave skiftet til QFS kommer der et kollaps i det økonomiske system, som vi kender i dag, og der vil være en periode med forvirring, indtil vi ser og bliver fortrolige med QFS. Jeg tænker, at vi er mange, som har brug for at se, at QFS er lige så godt, retfærdigt og reformerende, som det bliver omtalt. Og jeg skriver sådan, fordi det skal sikres, at det økonomiske system, som vi kommer over på, hører til på kærlighedssporet, og ikke på frygtsporet, hvor der også er lavet et nyt økonomisk system. 

I overgangen til QFS tyder meget på, at vi også får et nyt internet, som hedder Starlink, og vi vil sandsynligvis opleve, at vi i en periode ikke kan komme på internettet. Jeg kender ikke timingen på QFS eller Starlink, men jeg fornemmer på de økonomiske informationer, der kommer fra forskellige lande, at det økonomiske kollaps måske er ret tæt på. Og jeg deler denne viden, da det i min tilgang til verden er lettere at gennemgå store forandringer, når vi hver især har viden og indsigt herom.

Og måske har du med dette lille indblik i min rejse fået lyst til at lytte mere til din indre guidning og se, hvor det fører dig hen✨.