Et liv i lys & kærlighed

Et liv i lys og kærlighed 🌞💗

Hvad er det?

For mig er det et liv, hvor det er rart at være mig. Det er et liv med frihed, glæde og kærlighed. Det er et liv, hvor jeg kan trække vejret roligt, og hvor jeg kan mærke, høre og følge min indre guidning (min sjæl, mit højere selv, min intuition, min mavefornemmelse)✨. 

Det er et liv, hvor jeg er her for at lære. Det er et liv, hvor jeg deler ud af det, som jeg lærer, så andre kan få glæde af det, som jeg har lært. Ligesom jeg lærer af andre, som har fundet ud af noget, som har min interesse. Det er et liv, hvor jeg er omgivet af skønne relationer, som jeg lærer af og bliver inspireret af. Det er et liv, hvor jeg sammen med andre skaber en kærlig verden, hvor det er rart at være menneske.

Hvordan skaber jeg et liv i lys & kærlighed 🌞💗?

Jeg forstiller mig og mærker hver morgen, hvordan det er at være mig, når jeg gør og er alt det, som jeg elsker. Jeg har en opslagstavle med ord og billeder på, hvordan det er at leve et liv i stor kærlighed. Jeg er bevidst om, hvilke ord jeg bruger, når jeg skriver og taler. Jeg bruger med andre ord mine skabende evner og forestillingsevner til at skabe og leve et liv i lys & kærlighed. Men vigtigst af alt så er jeg der for mig, og jeg lytter og følger min indre guidning.

Så ja, vi kan alle skabe mere af det, som vi drømmer om, når vi er bevidste om vores skabende og magiske evner✨.