I NY tid går vi med hjertet forrest

I NY tid går vi med hjertet forrest.

Det betyder ikke, at vi er naive og slår hjernen fra. Det betyder, at der er en god balance mellem hjerte og hjerne, og vi forstår vores superpower i vores hjerte. Det betyder, at vi skaber et liv og et samfund, som er kærligt, og hvor vi passer på hinanden. Det betyder, at vi tager ansvar for os selv, vi bruger vores fornuft til at undersøge tingene, og vi tør gå med det, som kommer til os. I NY tid tør vi skille os ud fra flokken og være os selv, lige så uperfekte og perfekte, som vi er. Vi tør være de unikke og kærlige skabninger, som vi er.

For at komme dertil har vi brug for at lære at overøse os selv med kærlighed, og det gælder jo særligt på de svære dage. De dage, hvor vi danser med sider af os selv, som vi har svær ved at rumme og acceptere. Det er særligt på de svære dage, at vi har brug for at være der for os selv. Det er på de svære dage, at vi siger til os selv: ”Jeg er der for dig, og jeg bliver hos dig lige meget, hvad der sker, for jeg elsker dig. Jeg elsker dig, for du er fantastisk”.

Det vigtigste at lære er at elske sig selv ubetinget, for når vi elsker os selv ubetinget, så elsker vi også andre ubetinget. Prøv at observere, hvilke betingelser og krav, du stiller til dig selv. Hvor har du sat betingelser for, hvad du må gøre, sige, føle eller være? Og hvad skal du finde dig i og acceptere? Og hvad må du ikke gå klædt i? De fleste af os har ubevidst sat mange ukærlige betingelser op for os selv. Prøv at mærke, hvor trist og sørgeligt det er.

Det gode er, at vi selv kan vælge at slippe disse ukærlige betingelser. Vi kan sætte os selv fri og skabe kærlige rammer og vilkår for os selv.

Vi er alle værdige til kærlighed. Vi er alle værdige til et liv i stor kærlighed.

Forandringen til et liv i stor kærlighed begynder med os selv. Det begynder med, at vi er den kærlighed, som vi drømmer om, for os selv. Og nej, det er ikke egoisme. Det er derimod vejen til et liv i stor kærlighed for os alle sammen.