I NY tid er vi sande og kærlige

I NY tid er sandheden vigtig. I NY tid er vi sande og kærlige udgaver af os selv, og vi forventer det samme af vores omgivelser.

På vejen mod NY tid bliver løgne afsløret, da løgne og falske udgaver ikke kan eksistere i NY tid. På vejen mod NY tid øges vores bevidsthed gradvis, og vi kan derfor i vores hjerter bedre mærke og gennemskue, når noget er falsk og en løgn. Det er en proces, der tager tid, og den sker både i os selv og udenfor os selv.

I vores eget liv mærker vi det ved, at vi bliver nødt til at træffe beslutninger, som er sande for os. Vi opdager at noget, som vi troede, var godt for os, viser sig ikke at være det længere. Det kan gælde i vores arbejde, parforhold, relationer, madvaner og på mange andre områder. Det føles smertefuldt, når vi opdager det, men det er en del af processen for at blive sande og ægte udgaver af os selv.

Og skåret helt ind til benet, så er det også at sige NEJ, når vi mærker et nej, og ikke noget med bare at sige JA for at være sød. For at blive sande og kærlige udgaver af os selv bliver vi nødt til at lære at være ærlige og kærlige overfor os selv. Det er når, vi står op for selv, at vi vokser og forvandles.

Vi forvandles ligesom den grimme ælling, der efter mange strabadser en dag opdager, at den er blevet en smuk svane, og siger ”så megen lykke drømte jeg ikke om, da jeg var den grimme ælling”.