Vi har alle brug for at finde hjem 💗

Men hvor er “hjem”?

For mig er “hjem” at være dybt i mit hjerte – at være i kærligheden.

Når jeg er her – dybt i mit hjerte ✨💚💙💜✨ – føler jeg mig hjemme. Her er trygt, varmt, kærligt og lyst. Og her bliver jeg passet på og guidet.

I mit hjerte er jeg aldrig alene. Og jeg ser verden gennem mit hjerte – herfra min verden går.

For at finde hjem må vi hver især lære at balancere vores energier. Vi skal lære at balancere vores sunde feminine energier, som er modtagende, og vores sunde maskuline energier, som er givende. Og vi skal lære at balancere vores chakraer.

I min verden er mit rodchakra og mit kronechakra modtagende, og mit hjertechakra er givende. Og når jeg lader energierne flyde fra jorden og himlen (nedenfra og ovenfra) ind i min krop, og lader dem mødes i mit hjerte, så flyder energierne ud fra mit hjerte. På denne måde er der en lind strøm af energi ind og ud 🥰.

Med andre ord så strømmer livet igennem mig, og det føles ubeskriveligt rart. Og ingen kan tage denne følelse fra mig, for den er min, og den bor i mig. For mig er det at være hjemme – at være dybt i mit hjerte og mærke energierne strømme igennem mig 💗✨.

Det er de færreste af os, der har lært at modtage og give fra et sundt sted i os, og derfor er det noget, som vi skal lære. Der er mange steder at begynde, men et sted kan være at lytte til musik med en særlig frekvens.

Begynd evt. med at lytte til musik for dit rodchakra, som er musik med en frekvens på 369 hertz, og for dit kronechakra er det 216 hertz. For dit hjertechakra 💚er det musik med en frekvens på 639 hertz.

Måske kalder dit hjerte på, at du begynder et andet sted, og så er det der, du begynder 😊. For dit hjerte ved, hvad der er bedst for dig, når du giver dig tid til at lytte til det.

Rigtig god og kærlig dag 💗