Alt er energi

Jeg forsøger stille og roligt at forstå, at alt er energi. For når vi bliver opmærksomme på denne viden fra kvantefysikken, kan vi bedre skabe det liv, som vi ønsker.

Jeg er med på, at når alt er energi, så er det vigtigt, at det vi omgiver os med, giver os positiv energi. Og jeg har også erfaret, at det er meget vigtigt at få ryddet op indvendigt i sig selv for gammel og ofte ubevidst bagage, så min energifrekvens er så høj som muligt.

Og jeg har lært at lytte til min indre stille stemme, så min energi hele tiden bliver mere og mere harmonisk og balanceret, så jeg skaber det liv, som jeg ønsker. Men jeg bliver med min rationelle tilgang til livet, dog alligevel ofte overrasket over, hvor meget jeg bliver guidet af min indre stille stemme til, hvad jeg har brug for, for at skabe og leve det liv, som jeg ønsker.

I dag er et godt tilfælde, for jeg kunne mærke, da jeg stod op, at jeg i dag havde en stille og indadvendt energi. En dag, hvor jeg normalt ville passe godt på mig selv og min energi og holde mig fra kommunikation på sociale medier. Men efter morgenmaden fik jeg lyst til at finde min lyserøde thulit krystal, og det er den, som I også kan se på fotoet. Jeg forstod ikke helt hvorfor, og derfor fandt jeg min krystalbog frem. Her står om thulit, at den har en stærk forbindelse til livskraften, og den bringer det ekstroverte frem og fremmer veltalenhed. Wauw. Jeg har faktisk brugt noget tid på kommunikation i dag, da jeg kunne mærke, at det var den energi, som nu var i og omkring mig.

Min rationelle del af mig prøver stadig at forstå og forklare, og det er dejligt, for den del af mig holder mig godt og grundig til jorden. Min intuitive del af mig nyder, at mit liv er blevet mere uforudsigeligt, farverigt, glædeligt og med mere flow.