Blomster gør mig glad, og de er balsam for min sjæl

For mig er det selvkærlighed at have friske blomster i mit hjem. Og derfor traf jeg en dag den beslutning, at jeg har friske blomster på mit spisebord.

Det var en beslutning, jeg tog en dag, hvor en kærlig veninde kom uventet på besøg med en dejlig buket blomster. Det var på en dag, hvor jeg var lidt trist, men hendes besøg og blomsterne forvandlede en trist dag til en fantastisk dag i mit liv. Jeg indså, at det skaber en anden stemning og energi hos mig, når jeg har friske blomster i mit hjem – og det er for mig selvkærlighed.

For nogle dage siden var min familie på besøg, og de havde smukke buketter med til mig. Så i disse dage er jeg omgivet af mange farverige blomster og buketter, og det giver virkelig en kærlig energi omkring mig. Jeg elsker blomster, de gør mig glad, og de er balsam for min sjæl.

Jeg håber, at du også får lyst til at bringe mere af det ind i dit liv, som er selvkærlighed for dig.