Tid til transformation og nytænkning

Vores virkelighed er i øjeblikket, at vi bliver presset på forskellig vis for at gennemgå personlig transformation og finde ind til kernen af, hvem vi er og vores mange kompetencer.

Det er hårdt og skræmmende at gennemgå personlig transformation, men det er her, at vi skal huske os selv på, at det kun er når, at vi er under stort pres, at der sker forvandling, og vi ser nye muligheder og bliver kreative.

En anden måde at sige det på er, at smukke diamanter bliver skabt under stort pres.

Selv er jeg i denne tid med stigende priser nysgerrig på, hvordan vi kan nytænke ressourcer. Og jeg opdager, at der i min have er langt flere planter og blomster, som kan spises, og som er sunde for krop og sjæl.  

Så nu bruger jeg hosta fra haven, når jeg laver salat, og det smager skønt. Og jeg kan læse, at de unge sammenrullede skud kan dampes let og smager som mild asparges. Wauw.